Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

TINKO (1957) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1957

Tinko

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

Tinko

HD
Tinko gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 11 stemmen
Duits · 1957 ( DE ) · AL · Drama · 91 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Tinko"?

Tinko online kijken - Na 1945 dwingt de landhervorming de oude Kraske om landarbeider te worden, maar hij blijft alleen werken en weigert botweg om mee te doen aan collectieve landbouwactiviteiten. Hij wil dolgraag een grootschalige boerderij zoals die van Kimpel om door te geven aan zijn aanbeden kleinzoon Tinko. Als Kraske's zoon Ernst terugkeert uit een krijgsgevangenenkamp en zijn steun geeft aan het nieuwe gemeenschappelijke project, ontstaan er spanningen binnen de familie en de kleine Tinko komt er middenin terecht. U kunt Tinko kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Duits. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1957. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Tinko (1957)

Cast: Josef Sieber, Lisa Wehn, Günther Simon, Ewa Krasnodebska, Max Reichhoff, Paul R. Henker, Hans-Peter Minetti, Helke Pöhler, Hans Peter Wolf, Hans Hardt-Hardtloff, Herbert Kuhlmann, Friedrich Richter, Herbert Rüdiger, Wolfgang Dabel en C.H. Hendrich.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Herbert Ballmann.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

1957

91 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Duitsland Duitsland

Ads
SCREENWRITER Tinko

Eva Strittmatter, Erwin Strittmatter en Walter Schmitt.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Erwin Anders.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Tinko

Muziek gecomponeerd door Joachim Werzlau.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Deutsche Film (DEFA).

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door VEB Progress Film-Vertrieb en Icestorm Entertainment.

FILM KIJKEN Tinko

Tinko streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Tinko heeft een geschatte lengte van 91 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Duits in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Tinko (1957)
Ads

Samengevat, de compleet film Tinko met originele screenplay in Duits, geproduceerd in Duitsland, en gepresenteerd in theaters in 1957, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Herbert Ballmann. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 11 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Tinko: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!