FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

TIMBUKTU (2014) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2014

Timbuktu

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 1.003

Timbuktu

HD
Timbuktu gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 1464 stemmen
Frans · 2014 ( FR-MR ) · +16 · Drama · 97 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Timbuktu"?

Timbuktu online kijken - Jaar 2012, de Malinese stad Timboektoe is in handen gevallen van religieuze extremisten. Kidane woont rustig in de duinen Satima met zijn vrouw, zijn dochter Toya en Issam, een herdersjongen van 12 jaar. Maar stedelingen lijdt het regime van terreur opgelegd door de jihadisten: verboden muziek, lachen, roken en zelfs voetballen. Vrouwen hebben schaduwen geworden proberen te weerstaan met waardigheid. Elke dag, sommige islamisten lanceren geïmproviseerde rechterlijke uitspraken zo absurd als tragisch. De chaos in Timboektoe niet lijken te beïnvloeden Kidane tot de dag dat hij per ongeluk doodt Amadou, een visser die heeft gedaan op het leven zijn favoriete koe. Het moet nu geconfronteerd met de beperkingen die de buitenlandse bezetters wetten. U kunt Timbuktu kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Frans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2014. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Timbuktu (2014)

Cast: Ibrahim Ahmed, Abel Jafri, Toulou Kiki, Layla Walet Mohamed, Mehdi A.G. Mohamed, Hichem Yacoubi, Kettly Noël, Fatoumata Diawara, Adel Mahmoud Cherif, Salem Dendou, Mamby Kamissoko, Yoro Diakité, Cheik A.G. Emakni, Zikra Oualet Moussa en Weli Cleib.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Abderrahmane Sissako.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2014

97 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Frankrijk Frankrijk, Mauritanië Mauritanië

Ads
SCREENWRITER Timbuktu

Abderrahmane Sissako en Kessen Tall.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Sofian El Fani.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Timbuktu

Muziek gecomponeerd door Amin Bouhafa.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Ciné , Orange Studio, Canal , Les Films du Worso, Centre National du Cinéma et de L'image Animée (CNC), TV5 Monde, Le Pacte, Arches Films, Arte France Cinéma, Dune Vision en Indéfilms 2.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Timbuktu

Geproduceerd door Olivier Père, Sylvie Pialat, Etienne Comar en Rémi Burah.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door trigon-film, Golem Distribución, Cohen Media Group, Arsenal Filmverleih, Axia Films, Le Pacte en Vertigo Média Kft..

FILM KIJKEN Timbuktu

Timbuktu on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Timbuktu heeft een geschatte lengte van 97 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Frans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Timbuktu (2014)
Ads

Samengevat, de compleet film Timbuktu met originele screenplay in Frans, geproduceerd in Frankrijk en Mauritanië, en gepresenteerd in theaters in 2014, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Abderrahmane Sissako. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 1464 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Timbuktu1958EngelsTimbuktu
Timbuktu: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!