Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

TIERRA DE LOBOS: LA PELÍCULA (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2013

Tierra de Lobos: La película

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 1.032

Tierra de Lobos: La película

HD
Tierra de Lobos: La película gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 222 stemmen
Spaans · 2013 ( ES ) · +16 · Drama, Romantische, Avonturen · 240 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Tierra de Lobos: La película"?

Tierra de Lobos: La película online kijken - Tierra de Lobos: De film is een telefilm samenvatting van de eerste twee seizoenen van de tv-serie met dezelfde naam. Het begint allemaal in 1875, toen Caesar en Román Bravo broers besluiten om hun toevlucht te nemen in Tierra de Lobos, op de vlucht een overval die hebben plaatsgevonden in Portugal. Binnenkort hun belangen botsen met de heer Lobo, de verhuurder van het dorp, die woont met haar vier dochters en het controleren van een onderdanige verarmde bevolking. De Cacique proberen met alle middelen om de twee vreemdelingen uit het verlaten van het dorp, maar kan niet voorkomen dat de liefde tussen zijn dochter Almudena en het grootste van de Bravo ontstaat. U kunt Tierra de Lobos: La película kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Tierra de Lobos: La película (2013)

Cast: Alex García, Junio Valverde, Juan Fernández, Antonio Velázquez, Silvia Alonso, Dafne Fernández, Adriana Torrebejano, María Castro, Carolina Bang en Joel Bosqued.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Juan Carlos Cueto (Creator) en Rocío Martínez (Creator).

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Romantische, Avonturen

2013

240 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Spanje Spanje

Ads
FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Telecinco en Multipark Ficción.

FILM KIJKEN Tierra de Lobos: La película

Tierra de Lobos: La película streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Tierra de Lobos: La película heeft een geschatte lengte van 240 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Spaans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Tierra de Lobos: La película (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film Tierra de Lobos: La película met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Spanje, en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Juan Carlos Cueto (Creator) en Rocío Martínez (Creator). Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 222 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Earth2007EngelsEarth
Naruto eiga 2: Gekijyô-ban Naruto daigekitotsu!2005JapanseNaruto eiga 2: Gekijyô-ban Naruto daigekitotsu!
The Wolves of Willoughby Chase1989EngelsThe Wolves of Willoughby Chase
Gekijô-Ban Naruto: Daigekitotsu! Maboroshi no Chitei Iseki Dattebayo!2005JapanseGekijô-ban Naruto: Daigekitotsu! Maboroshi no chitei iseki dattebayo!
Gekijôban kamen raidâ Wizâdo in majikku rando2013JapanseGekijôban kamen raidâ Wizâdo in majikku rando

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!