FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

THROWN (2014) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2014

Thrown

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 513

Thrown

HD
Thrown gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Engels · 2014 ( US ) · AL · Documentaire · 100 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Thrown"?

Thrown online kijken - Onder de unieke richting van Kai Crouse en DeWalt Mix, deze volledige film met geluid in het Engels ging in première in 2014. Deze film is een originele productie van USA. U kunt Thrown kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2014. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Thrown (2014)

Cast: Paul Anderson, Bob Bancroft, Kai Crouse, Byron de Marse, Jason Dibler, Ben Ellis, Patrick Kilpatrick, KJ Lodge, DeWalt Mix, Jo Newman, Brian Veronica en John Vidor.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Kai Crouse en DeWalt Mix.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Documentaire

2014

100 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Thrown

Geproduceerd door Kai Crouse en DeWalt Mix.

FILM KIJKEN Thrown

Thrown on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Thrown heeft een geschatte lengte van 100 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Thrown (2014)
Ads

Samengevat, de compleet film Thrown met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2014, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Kai Crouse en DeWalt Mix. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Thrown: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!