FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

THINGS TO DO BEFORE YOU'RE 30 (2005) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2005

Things to Do Before You're 30

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 1.121

Things to Do Before You're 30

HD
Things to Do Before You're 30 gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 831 stemmen
Engels · 2005 ( GB ) · AL · Komedie, Drama, Romantische · 101 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Things to Do Before You're 30"?

Things to Do Before You're 30 online kijken - In 1983, Don Robson, die bekend staat als de Don, vormden een voetbalteam llquerido Athletico Greenwich. Twintig jaar later, zes van haar leden zijn nog steeds spelen op de computer, maar de dingen zijn veel ingewikkelder nu. Partij getal is ongeveer vijfhonderd en ondanks dat ze nog zou willen spelen, hun persoonlijke problemen worden bemoeien. Cass, de meest veel wordt gescoord op en buiten het veld, er zijn zeker bereid zijn om een kind met Kate, de liefde van zijn leven te hebben. Adam heeft nog niet verteld de rest van het team hun grootste geheim. Colin is wanhopig om een trio te monteren, maar net begon een relatie met Vicky zoet. Dylan gelooft dat hij de perfecte vrouw gevonden, maar weet niet dat ze op het punt staat de laatste persoon die je zou willen als een concurrent te trouwen. Billy is worstelen om hun huwelijk te redden. Johnny is niet in staat om de Don, zijn vader, die het team opgericht voor zo vele jaren te aanvaarden, is stervende. U kunt Things to Do Before You're 30 kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op Cine Canal, première in de bioscoop in 2005. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Things to Do Before You're 30 (2005)

Cast: Dougray Scott, Jimi Mistry, Emilia Fox, Shaun Parkes, Billie Piper, Bruce Mackinnon, Roger Morlidge, Danny Nussbaum, George Innes, George Irving, Rosie Cavaliero, Nina Young, David Paul West, Chris Polick, Donna Alexander en Keira Jane Malik.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Simon Shore.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie, Drama, Romantische

2005

101 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

UK UK

Ads
SCREENWRITER Things to Do Before You're 30

Jean van de Velde, Mischa Alexander en Patrick Wilde.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Mike Fox.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Things to Do Before You're 30

Muziek gecomponeerd door Daniel Teper.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Isle of Man Film, First Choice Films 2004, Momentum Pictures en Samuelson Productions.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Things to Do Before You're 30

Geproduceerd door Steve Christian, Peter Samuelson, David Kosse, Rolf Koot, Donald A. Starr, Daniel J.B. Taylor, Jessica Parker, Xavier Marchand, Leontine Ruette, Sally Caplan en Marc Samuelson.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Momentum Pictures en Warner Bros..

FILM KIJKEN Things to Do Before You're 30

Things to Do Before You're 30 on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Things to Do Before You're 30 heeft een geschatte lengte van 101 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in Cine Canal op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Things to Do Before You're 30 (2005)
Ads

Samengevat, de compleet film Things to Do Before You're 30 met originele screenplay in Engels, geproduceerd in UK, en gepresenteerd in theaters in 2005, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Simon Shore. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 831 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
17 Things I Love About You2015Engels17 Things I Love About You
All Things Must Pass2015EngelsAll Things Must Pass
Ava's Impossible Things2015EngelsAva's Impossible Things
Better Things2015EngelsBetter Things
Greater Things2015EngelsGreater Things
Things to Do Before You're 30: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!