FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

THE WOLFMAN (2010) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2010

The Wolfman

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 1.036

The Wolfman

HD
The Wolfman gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 83470 stemmen
Engels · 2010 ( US ) · +16 · Drama, Horror, Thriller · 103 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "The Wolfman"?

The Wolfman online kijken - Lawrence Talbot's kindertijd eindigde de avond was toen haar moeder overleed. Daarna verliet hij zijn dorp, maar duurde enkele jaren om te herstellen en te vergeten. Op een dag, Gwen Conliffe, de bruid van zijn broer vraagt hem om hulp te zoeken, toen verdween. Talbot keert vervolgens terug naar huis en vindt een wrede en bloeddorstige worden gedood verschillende boeren. Binnenkort vaststelt dat een oude vloek die tijdens een volle maan de getroffen in weerwolven verandert. Naar de slacht en de bescherming van de vrouw die verliefd is op te beëindigen, moet Talbot de angstaanjagende schepsel dat schuilt in het bos in de buurt van het dorp te vernietigen. Toen hij eindelijk gaat na haar, vindt dat hij heeft ook een donkere en primitieve kant kon ik niet eens voorstellen. Remake van de klassieke 1941 Curt Siodmak. U kunt The Wolfman kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2010. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS The Wolfman (2010)

Cast: Simon Merrells, Gemma Whelan, Emily Blunt, Benicio Del Toro, Mario Marin-Borquez, Asa Butterfield, Cristina Contes, Anthony Hopkins, Art Malik, Malcolm Scates, Nicholas Day, Michael Cronin, David Sterne, David Schofield, Roger Frost en Rob Dixon.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Joe Johnston.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Horror, Thriller

2010

103 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER The Wolfman

Curt Siodmak, Andrew Kevin Walker en David Self.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Shelly Johnson.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK The Wolfman

Muziek gecomponeerd door Danny Elfman.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Relativity Media, Stuber Productions en Universal Pictures.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ The Wolfman

Geproduceerd door Jon Mone, Benicio Del Toro, Rick Yorn, Ryan Kavanaugh, Stratton Leopold, Bill Carraro, Scott Stuber en Sean Daniel.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door United International Pictures (UIP), Bontonfilm, Universal Pictures International (UPI), Finnkino, Home Box Office (HBO), Veronica, Zon Lusomundo Audiovisuais, Tatrafilm, TV5, Universal Pictures Finland, Solar Entertainment, Spike TV, Universal Pictures Benelux, Toho-Towa, Universal Pictures Canada, Universal Studios Home Entertainment, Film1, Forum Cinemas, Universal Pictures, Universal Pictures Nordic en Universal Studios Home Video.

FILM KIJKEN The Wolfman

The Wolfman on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film The Wolfman heeft een geschatte lengte van 103 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

The Wolfman (2010)
Ads

Samengevat, de compleet film The Wolfman met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2010, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Joe Johnston. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 83470 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
The Real Wolfman2009EngelsThe Real Wolfman
Alvin and the Chipmunks Meet the Wolfman2000EngelsAlvin and the Chipmunks Meet the Wolfman
President Wolfman2012EngelsPresident Wolfman
The Wolfman's Hammer2011EngelsThe Wolfman's Hammer
The Wolfman: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.