Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

THE WAY HOME (2015) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2015

The Way Home

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.011

The Way Home

HD
The Way Home gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 7 stemmen
Engels · 2015 ( CN ) · AL · Horror · 67 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "The Way Home"?

The Way Home online kijken - Na een uitbraak van een dodelijke infectie die de bevolking in vleesetende zombies verandert, komt een kleine groep overlevenden bijeen om aan de zieken te ontsnappen. U kunt The Way Home kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2015. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS The Way Home (2015)

Cast: Yuan Fuping, Yan Hongbing, Han Jinghuo, Dai Jinyuan, Tan Lin, Yuan Linxin, Wang Rui, Liu Ruili, Pengfei Sun, Xu Xianfang, Wang Xiaopin, Chen Xinru, Shilong Yue en Ji Ziyuan.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Dai Jinyuan.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Horror

2015

67 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

China China

Ads
FILM KIJKEN The Way Home

The Way Home streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film The Way Home heeft een geschatte lengte van 67 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

The Way Home (2015)
Ads

Samengevat, de compleet film The Way Home met originele screenplay in Engels, geproduceerd in China, en gepresenteerd in theaters in 2015, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Dai Jinyuan. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 7 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Home, Is Where the Heart Is2018EngelsHome, Is Where the Heart Is
A Home Out West2015EngelsA Home Out West
A House Is Not a Home2015EngelsA House Is Not a Home
At Home2015JapanseAt Home
Battlefield: Home2017EngelsBattlefield: Home
The Way Home: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!