FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

CORGI (2019) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2019

Corgi

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

The Queen's Corgi

HD
Corgi gratis
2/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 1823 stemmen
Engels · 2019 ( BE-GB ) · AL · Animatie, Komedie, Familie · 85 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Corgi"?

Corgi online kijken - Corgi Rex is de meest geliefde hond van het Britse koningshuis en ondanks dat hij zich niet altijd aan de regels houdt is hij lievelingetje van de Koningin. Wanneer Rex door de andere, jaloerse corgi's het paleis uit wordt gejaagd en niet terugkomt is de paniek groot. Iedereen denkt dat hij de koude winter buiten de paleismuren niet zal overleven! Rex zet alles op alles om thuis te komen, maar onderweg wordt hij aangezien voor een zwerfhond en naar een hondenkennel gebracht. Hier gelooft niemand dat Rex een koninklijk hondje is en hij moet zich zien te redden tussen nieuwe vrienden en vijanden met wie hij spannende avonturen beleeft. Zo moet Rex het opnemen tegen de sterke en intimiderende Tyson, wordt hij verliefd op de stoere Wanda en leert hij zichzelf beter kennen dan ooit. Zal Rex zijn weg terug naar het paleis nog vinden? En zijn ze hem daar dan nog niet vergeten? U kunt Corgi kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op bioscopen en/of festivals, première in de bioscoop in 2019. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Corgi (2019)

Cast: Rusty Shackleford, Jo Wyatt, Leo Barakat, Mari Devon, Dino Andrade, Joey Camen, Nicole Sherman, Kirk Thornton, Madison Brown, Camila Rhodes, Danny Katiana, Dave B. Mitchell, Elizabeth Dean, Jamal Fahim en David A. Alano.

FILM REVIEW online

Regelmatig, om de tijd te doden. Je kunt het zien en deel uw mening over sociale netwerken.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Vincent Kesteloot en Ben Stassen.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Animatie, Komedie, Familie

2019

85 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

België België, UK UK

Ads
SCREENWRITER Corgi

Rob Sprackling en Johnny Smith.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Corgi

Muziek gecomponeerd door Ramin Djawadi.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door nWave Pictures en Belga Productions.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Corgi

Geproduceerd door Christophe Toulemonde, Gladys Brookfield-Hampson, Vincent Philbert, Fabrice Delville, Ben Stassen, Cooper Waterman en Alain-Gilles Viellevoye.

FILM KIJKEN Corgi

Corgi on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film The Queen's Corgi heeft een geschatte lengte van 85 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Corgi (2019)
Ads

Samengevat, de compleet film Corgi met originele screenplay in Engels, geproduceerd in België en UK, en gepresenteerd in theaters in 2019, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Vincent Kesteloot en Ben Stassen. Het heeft een gemiddelde score van twee sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 1823 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Mary Queen of Scots2016EngelsMary Queen of Scots
The Winter Queen (Azazel)2016EngelsThe Winter Queen (Azazel)
All Hail the Squash Blossom Queen2015EngelsAll Hail the Squash Blossom Queen
Beauty Queen: Follow Your Dream2015EngelsBeauty Queen: Follow Your Dream
Never Kissed by the Queen2015EngelsNever Kissed by the Queen
The Queen's Corgi: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!