FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

THE PRODIGY (2005) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2005

The Prodigy

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 802

The Prodigy

HD
The Prodigy gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 806 stemmen
Engels · 2005 ( US ) · AL · Drama, Thriller, Crimnal · 120 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "The Prodigy"?

The Prodigy online kijken - Deze prachtige actie -thriller vertelt de confrontatie van gangster Truman Fisher een sadistische moordenaar. De meedogenloze crimineel die zichzelf Claude Rains noemt en is een legende van de onderwereld, zal het vermogen en de moed om Truman te testen. Het begint allemaal wanneer Truman onderzoeken van verschillende moorden en de ontvoering van de neef van zijn baas in het herenhuis dat hij bezit. De wreedheid en bloedvergieten zal zijn een constante in zijn leven. Binnenkort wordt hij er van overtuigd dat iemand alles heeft gepland zorgvuldig, maar alles kan zelfs op afstand vermoeden ... Claude Rains heeft hem gekozen als zijn opvolger in de strijd tegen de georganiseerde misdaad. U kunt The Prodigy kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2005. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS The Prodigy (2005)

Cast: Holt Boggs, Glen Vorhis, Matt Beckham, Diana Lee Inosanto, Mirelly Taylor, Lawrence Varnado, Marc Hébert, Marc Jeffreys, Jay Moses, Tery Corkran, Dameon Clarke, Gabriel Buentello, Mark Hanson, Jimmy Costello, Ivan Melgarejo en Ron Balicki.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door William Kaufman.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Thriller, Crimnal

2005

120 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER The Prodigy

William Kaufman, Matt Beckham en Holt Boggs.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Mark Rutledge.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK The Prodigy

Muziek gecomponeerd door Matt Piersall en Mathew Chaney.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door F5 Films.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ The Prodigy

Geproduceerd door Vince DeNiro, Jeff Galpin, Ron Balicki, Holt Boggs, Ken Dundon, Colby Mitchell, John Morrissey, Lawrence Varnado, David Rucker en Diana Lee Inosanto.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door New Select, FS Film Oy, New Films International, Splendid Film, Front Row Filmed Entertainment, Albatros Film, Blue Sky Media, Zima Entertainment, Be Best in DVD (BBI-DVD), One Movie, Fireside Releasing en Paramount Home Entertainment (Spain).

FILM KIJKEN The Prodigy

The Prodigy on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film The Prodigy heeft een geschatte lengte van 120 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

The Prodigy (2005)
Ads

Samengevat, de compleet film The Prodigy met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2005, had een stellaire groep acteurs onder leiding van William Kaufman. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 806 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Immoral Prodigy2017EngelsImmoral Prodigy
Prodigy-man2015SpaansProdigy-man
The Fallen Prodigy2012EngelsThe Fallen Prodigy
The Prodigy: World's on Fire2011EngelsThe Prodigy: World's on Fire
The Prodigy2009EngelsThe Prodigy
The Prodigy: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!