Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

THE PLEDGE (2001) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2001

The Pledge

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 6.548

The Pledge

HD
The Pledge gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 38872 stemmen
Engels · 2001 ( US ) · +16 · Drama, Crimnal · 124 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "The Pledge"?

The Pledge online kijken - Op zijn pensioen, Jerry Black, een Nevada rechercheur, voor de verrassing feest gehouden ter ere van hem, aanvaardt gelukkig de gulle gift van zijn collega's: een vliegticket voor de reis van uw dromen: gaan vissen Mexico. Maar wanneer het wordt ontdekt in de bergen van het dode lichaam van een meisje van acht jaar, Jerry, niet in staat om weg te blijven, ga dan naar de plaats delict en is verantwoordelijk voor het communiceren van het verschrikkelijke nieuws aan de familie van het slachtoffer. Gezien het leed van de ouders en hun eigen onzekerheid over de betekenis van het leven, Jerry geloften om de moordenaar te vinden. U kunt The Pledge kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op Cinemax, première in de bioscoop in 2001. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS The Pledge (2001)

Cast: Robin Wright Penn, Vanessa Redgrave, Aaron Eckhart, Jack Nicholson, Tom Noonan, Sam Shepard, Helen Mirren, Lois Smith, Benicio del Toro en Mickey Rourke.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Sean Penn.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Crimnal

2001

124 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER The Pledge

Mary Olson-Kromolowski, Friedrich D?rrenmatt en Jerzy Kromolowski.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Chris Menges.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK The Pledge

Muziek gecomponeerd door Klaus Badelt en Hans Zimmer.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Pledge Productions, Franchise Pictures, Morgan Creek Productions, Epsilon Motion Pictures en Clyde Is Hungry Films.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ The Pledge

Geproduceerd door Elie Samaha, Sean Penn, Don Carmody, Andrew Stevens, Michael Fitzgerald en Brian W. Cook.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door PlazaVista Entertainment, Imagem Filmes, Eagle Films, Net5, Rialto Film AG, Roadshow Entertainment, WB., Hollydan Works, Sandrew Metronome Distribution Sverige AB, E Stars Films, Cosmopol FD, WB. Entertainment, Sandrews, Transeuropa Video Entertainment (TVE), Roadshow Entertainment Video, Warner Sogefilms A.I.E., WHV en Líder Films.

FILM KIJKEN The Pledge

The Pledge streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film The Pledge heeft een geschatte lengte van 124 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in Cinemax op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

The Pledge (2001)
Ads

Samengevat, de compleet film The Pledge met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2001, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Sean Penn. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 38872 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
The Pledge for Mister Bunny2013EngelsThe Pledge for Mister Bunny
The Newest Pledge2010EngelsThe Newest Pledge
A Gunfighter's Pledge2008EngelsA Gunfighter's Pledge
National Lampoon's Pledge This!2006EngelsNational Lampoon's Pledge This!
The Pledge2011EngelsThe Pledge
The Pledge: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!