Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

THE MAN WITH TWO HEADS (1972) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1972

The Man with Two Heads

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

The Man with Two Heads

HD
The Man with Two Heads gratis
2/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 185 stemmen
Engels · 1972 ( GB-US ) · AL · Horror, Science Fiction · 81 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "The Man with Two Heads"?

The Man with Two Heads online kijken - Dr. William Jekyll (Denis DeMarne) is een briljante wetenschapper wiens revolutionaire theorieen over het menselijk kwaad hem veel spot van collega's heeft opgeleverd. De vastbesloten dokter heeft een serum uitgevonden dat het gewelddadige deel van de hersenen herkent en isoleert, en hij werkt aan een ander serum dat de geweld-behoefte blokkeert. Jekyll geeft de formule voor het blokkeer-serum aan zijn assistent, die het per ongeluk vernietigt en uit zijn hoofd een nieuwe formule maakt. Jekyll, die denkt dat hij allebei de serums bezit, gebruikt zichzelf als testpersoon. Door het verkeerde serum, verandert de dokter in Mr. Blood, een sadistisch monster. U kunt The Man with Two Heads kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1972. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS The Man with Two Heads (1972)

Cast: Denis DeMarne, Julia Stratton, Gay Feld, Jaqueline Lawrence, Gerald Jacuzzo, Berwick Kaler, Jennifer Sommerfield, Laurence Davies, Raymond Cross, Janis Servals, Bryan Southcombe, William Barrel, Grahame Steane, Craig Malcolmson en Maryann Turner.

FILM REVIEW online

Regelmatig, om de tijd te doden. Je kunt het zien en deel uw mening over sociale netwerken.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Andy Milligan.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Horror, Science Fiction

1972

81 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

UK UK, US US

Ads
SCREENWRITER The Man with Two Heads

Robert Louis Stevenson en Andy Milligan.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Andy Milligan.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Constitution Films.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ The Man with Two Heads

Geproduceerd door William Mishkin.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Frontier Amusements, William Mishkin Motion Pictures, Vogue Video, Exhumed Films, Select-a-Tape, Something Weird Video (SWV) en Code Red DVD.

FILM KIJKEN The Man with Two Heads

The Man with Two Heads streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film The Man with Two Heads heeft een geschatte lengte van 81 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

The Man with Two Heads (1972)
Ads

Samengevat, de compleet film The Man with Two Heads met originele screenplay in Engels, geproduceerd in UK en US, en gepresenteerd in theaters in 1972, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Andy Milligan. Het heeft een gemiddelde score van twee sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 185 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
The Man Who Killed Don Quixote2016EngelsThe Man Who Killed Don Quixote
A Fighting Man2015EngelsA Fighting Man
A Man and a Woman2015EngelsA Man and a Woman
A Man Before His Time2015EngelsA Man Before His Time
A Man for Others: The Life of Father Roberto Balducelli2015EngelsA Man for Others: The Life of Father Roberto Balducelli
The Man with Two Heads: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!