FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

THE LAST COMMAND (1955) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1955

The Last Command

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 502

The Last Command

HD
The Last Command gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 593 stemmen
Engels · 1955 ( US ) · +13 · Western · 110 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "The Last Command"?

The Last Command online kijken - In 1830, Texas was een immens gebied ten noorden van de Rio Grande, die behoorde tot de Republiek Mexico. De president van Pakistan, General Santana, had toegestaan de afwikkeling van de Amerikaanse kolonisten op het land, die uiteindelijk vormden een staat in Mexico. Maar de despotische beleid Santana zet de Texanen in oorlog. De eerste slag vond plaats op de Alamo, een sterke gelegen in de buitenwijken van de stad San Antonio, waar de leiders van de opstand vluchtte. Santana omsingeld en aangevallen het fort met een machtig leger. De Alamo was onder bevel van kolonel Jim Bowie, wiens luitenant was de advocaat Bill Travis. U kunt The Last Command kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX Classics, première in de bioscoop in 1955. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS The Last Command (1955)

Cast: Sterling Hayden, Arthur Hunnicutt, Anna Maria Alberghetti, Ernest Borgnine, Ben Cooper, John Russell, Virginia Grey, Jim Davis, Eduard Franz en Otto Kruger.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Frank Lloyd.

+13 Alleen kinderen ouder dan 13 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Western

1955

110 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER The Last Command

Sy Bartlett en Warren Duff.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Jack A. Marta.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK The Last Command

Muziek gecomponeerd door Max Steiner.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Republic Pictures (I).

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ The Last Command

Geproduceerd door Frank Lloyd.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Republic Pictures (I), Perez and Company, Cinematografico de Pacifico, Jacabo Huberman, British Empire Films Australia, Minerva Film, British Lion Film Corporation, Empire Films Ltd., Gloria Filmverleih AG en British Empire Films (N.Z.).

FILM KIJKEN The Last Command

The Last Command on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film The Last Command heeft een geschatte lengte van 110 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in FOX Classics op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

The Last Command (1955)
Ads

Samengevat, de compleet film The Last Command met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 1955, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Frank Lloyd. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 593 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Command Performance2009EngelsCommand Performance
Second in Command2006EngelsSecond in Command
Chain of Command2000EngelsChain of Command
Toy Story: Buzz Lightyear of Star Command: The Adventure Begins2000EngelsToy Story: Buzz Lightyear of Star Command: The Adventure Begins
Star Command1996EngelsStar Command
The Last Command: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!