Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

THE FOUR 2 (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2013

The Four 2

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

The Four 2

HD
The Four 2 gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 1093 stemmen
Chinees · 2013 ( CN-HK ) · +16 · Actie, Avonturen · 117 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "The Four 2"?

The Four 2 online kijken - De vier agenten Emotionless, Iron Hands , Life Snatcher en ColdBlood zijn speciaal opgeleid in hun eigen individuele superkrachten. Wanneer de vier agenten van de Divine Constabulary een moord in de buitenwijken onderzoeken, stuiten ze onverwachts op aanwijzingen over de moord op de familie van Emotionless 15 jaar geleden. U kunt The Four 2 kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Chinees. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS The Four 2 (2013)

Cast: Chao Deng, Yifei Liu, Anthony Chau-Sang Wong, Collin Chou, Ronald Cheng, Ken Lo, Xiubo Wu, Yiyan Jiang, Bingkun Cao, Yuki Li, Awayne Liu, Yan Liu, Angela Qiu en Emma Wu.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Gordon Chan.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Actie, Avonturen

2013

117 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

China China, Hong Kong Hong Kong

Ads
SCREENWRITER The Four 2

Frankie Tam, Koon-Nam Lui, Rui-An Wen en Gordon Chan.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Beijing Enlight Pictures.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ The Four 2

Geproduceerd door Gordon Chan.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Twin Co. Ltd., Grindstone Entertainment Group, Golden Village Pictures, Encore Films, Lionsgate Home Entertainment, Westec Media Limited en Golden Screen Cinemas.

FILM KIJKEN The Four 2

The Four 2 streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film The Four 2 heeft een geschatte lengte van 117 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Chinees in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

The Four 2 (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film The Four 2 met originele screenplay in Chinees, geproduceerd in China en Hong Kong, en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Gordon Chan. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 1093 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

The Four 2: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!