Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

LABAKAN (1957) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1957

Labakan

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.011

Labakan

HD
Labakan gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 59 stemmen
Tsjechisch · 1957 ( BG ) · AL · Fantasy · 75 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Labakan"?

Labakan online kijken - Het is niet bekend of Labakan werkelijk een prins of een bedelaar is, maar wat zeker is, is dat hij laat zien dat de echte rijkdom in ieder van ons zit en dat wat telt liefde is. U kunt Labakan kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Tsjechisch. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1957. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Labakan (1957)

Cast: Eduard Cupák, Karel Fiala, Jana Rybárová, Vladimír Leraus, Dana Medrická, Zdenka Baldová, Otýlie Benísková, Eman Fiala, Ales Kosnar, Alexander Milkovski, Frantisek Kovárík, Zdenek Hodr, Kiril Ilinchev, Nikola Karadzhov en Ivan Obretenov.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Václav Krska.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Fantasy

1957

75 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Bulgarije Bulgarije

Ads
SCREENWRITER Labakan

Jaroslav Beránek, Václav Krska en Wilhelm Hauff.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Ferdinand Pecenka.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Labakan

Muziek gecomponeerd door Jarmil Burghauser.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Boyana Film.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door ARD (Arbeitsgemeinschaft der öffentlich-rechtlichen Rundfunkanstalten der Bundesrepublik Deutschland), S.A.D. Home Entertainment, Nacional Vídeo, K. Gordon Murray Productions en American-International Television (AIP-TV).

FILM KIJKEN Labakan

Labakan streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Labakan heeft een geschatte lengte van 75 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Tsjechisch in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Labakan (1957)
Ads

Samengevat, de compleet film Labakan met originele screenplay in Tsjechisch, geproduceerd in Bulgarije, en gepresenteerd in theaters in 1957, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Václav Krska. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 59 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Labakan: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!