Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

THE DAY AFTER TOMORROW (2004) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2004

The Day after Tomorrow

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 12.473

The Day after Tomorrow

HD
The Day after Tomorrow gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 288379 stemmen
Engels · 2004 ( US ) · +16 · Actie, Science Fiction, Avonturen · 124 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "The Day after Tomorrow"?

The Day after Tomorrow online kijken - Onderzoek klimatoloog Jack Hall aan dat opwarming van de aarde een abrupte en katastrofisch klimaatverandering op aarde zou kunnen leiden. De gaten geboord in Antarctica laten zien dat het iets is dat al gebeurd tienduizend jaar geleden. Hall waarschuwt politieke leiders van de noodzaak om onmiddellijk maatregelen te nemen om het te voorkomen, maar zijn waarschuwingen komen te laat. Zaal getuige van een blok ijs ter grootte van Rhode Island breekt absoluut af Antarctica. Dan, een reeks van abnormale weersverschijnselen beginnen te ontstaan in verschillende delen van de wereld: hagelstenen ter grootte van een grapefruit vernietigen Tokyo, Hawaï verwoesten wind, sneeuw in New Delhi en een reeks tornado's verwoesten Los Angeles. Een Schotse collega bevestigt de ergste vrees van Jack. Opwarming van de aarde is de wereld op de rand van een nieuwe ijstijd. En alles zal gebeuren tijdens een wereldwijde storm. Het smelten van de poolkappen, hebben de oceanen te veel water, dat zeestromingen, reponsables van stabiliteit van het klimaat beïnvloedt ontvangen. Terwijl Jack waarschuwt het Witte Huis van de dreigende klimaatsverandering, worden zijn zoon Sam en zijn vrienden gevangen in New York, waar ze zijn gegaan om deel te nemen in een academische concurrentie tussen instituten .. U kunt The Day after Tomorrow kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FX, première in de bioscoop in 2004. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS The Day after Tomorrow (2004)

Cast: Dennis Quaid, Jake Gyllenhaal, Emmy Rossum, Dash Mihok, Jay O. Sanders, Sela Ward, Austin Nichols, Arjay Smith, Tamlyn Tomita, Sasha Roiz, Ian Holm, Nassim Sharara, Carl Alacchi, Kenneth Welsh, Michel 'Gish' Abou-Samah en Robin Wilcock.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Roland Emmerich.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Actie, Science Fiction, Avonturen

2004

124 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER The Day after Tomorrow

Jeffrey Nachmanoff en Roland Emmerich.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Ueli Steiger.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK The Day after Tomorrow

Muziek gecomponeerd door Harald Kloser.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Centropolis Entertainment, Mark Gordon Productions, Twentieth Century Fox Film Corporation en Lions Gate Films.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ The Day after Tomorrow

Geproduceerd door Tavin Marin Titus, Lawrence Inglee, Mark Gordon, Kim H. Winther, Roland Emmerich, Ute Emmerich, Stephanie Germain, Kelly Van Horn en Thomas M. Hammel.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door 20th Century Fox of Germany, Twentieth Century Fox Home Entertainment, RTL Entertainment, Fox Network, Odeon, Fox-Warner, UGC-Fox Distribution (UFD), Gemini Film, Bontonfilm, FS Film Oy, 20th Century Fox Netherlands, 20th Century Fox Home Entertainment, Mainostelevisio (MTV3), Twentieth Century Fox Film Corporation, Sub, Hispano Foxfilms S.A.E., Twentieth Century Fox Home Entertainment Germany, 20th Century Fox de Argentina, 20th Century Fox, 20th Century Fox Italia, Gativideo en Fox Filmes do Brasil.

FILM KIJKEN The Day after Tomorrow

The Day after Tomorrow streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film The Day after Tomorrow heeft een geschatte lengte van 124 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

The Day after Tomorrow (2004)
Ads

Samengevat, de compleet film The Day after Tomorrow met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2004, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Roland Emmerich. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 288379 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Tomorrow Is Another Day1951EngelsTomorrow Is Another Day
Huang jin hua2017Huang jin hua
Domani è un altro giorno2019ItaliaansDomani è un altro giorno
Birisigün, Gec?yar?s?...1981AzeriBirisigün, gecayarisi...
Raspisaniye na poslezavtra1979RussischRaspisaniye na poslezavtra
The Day after Tomorrow: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!