Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

?? (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2013

??

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Tenshin

HD
?? gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 16 stemmen
Japanse · 2013 ( JP ) · +13 · Drama · 122 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "??"?

?? online kijken - Tenshin Okakura heeft een grote bijdrage geleverd aan de Japanse moderne kunst. Dit is het verhaal van Tenshin's leven en het conflict en de leraar-leerling liefde tussen Tenshin, die de kunst van Japan herontdekte en probeerde om nieuwe schoonheid te produceren in de Meiji periode, en zijn jonge leerlingen, Taikan Yokoyama, Shunsou Hishida, Kanzan Shimomura, Buzan Kimura. U kunt ?? kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Japanse. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS ?? (2013)

Cast: Ken Aoki, Shidô Nakamura, Naoto Takenaka en Hiroko Terada.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Katsuya Matsumura.

+13 Alleen kinderen ouder dan 13 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2013

122 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Japan Japan

Ads
SCREENWRITER ??

Masayoshi Azuma en Katsuya Matsumura.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door mountain gate production.

FILM KIJKEN ??

?? streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Tenshin heeft een geschatte lengte van 122 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Japanse in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

?? (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film ?? met originele screenplay in Japanse, geproduceerd in Japan, en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Katsuya Matsumura. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 16 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Tenshin: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!