Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

TATUL (1972) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1972

Tatul

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.009

Tatul

HD
Tatul gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 17 stemmen
Bulgarian · 1972 ( BG ) · AL · Drama · 93 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Tatul"?

Tatul online kijken - De actie speelt zich af in een Bulgaarse plattelandsfamilie in de jaren '30 van de 20e eeuw. Gedwongen door de angst dat haar schoondochter na de dood van haar zoon met iemand anders zou kunnen trouwen en zo deel zou kunnen krijgen aan het delen van de erfenis, besluit het hoofdpersonage Mariola haar schoondochter te vermoorden. U kunt Tatul kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Bulgarian. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1972. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Tatul (1972)

Cast: Elena Stefanova, Meglena Karalambova, Ivan Nalbantov, Anton Gorchev, Georgi Georgiev-Getz, Kunka Baeva, Anton Karastoyanov, Iwan Tomow, Kircho Petrov, Asparuh Sariev, Vladimir Davcev en Sasho Simov.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Atanas Traykov.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

1972

93 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Bulgarije Bulgarije

Ads
SCREENWRITER Tatul

Georgi Karaslavov en Slav G. Karaslavov.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Krum Krumov.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Tatul

Muziek gecomponeerd door Vasil Kazandzhiev.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Studiya za igralni filmi ''Boyana'' en Tvorcheski kolektiv ''Mladost''.

FILM KIJKEN Tatul

Tatul streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Tatul heeft een geschatte lengte van 93 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Bulgarian in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Tatul (1972)
Ads

Samengevat, de compleet film Tatul met originele screenplay in Bulgarian, geproduceerd in Bulgarije, en gepresenteerd in theaters in 1972, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Atanas Traykov. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 17 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Tatul: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!