Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

TAMR HINNAH (1957) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1957

Tamr Hinnah

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

Tamr Hinnah

HD
Tamr Hinnah gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 92 stemmen
Arabisch · 1957 ( EG ) · AL · Drama, Musical, Romantische · 115 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Tamr Hinnah"?

Tamr Hinnah online kijken - Een jongeman regelt de transformatie van een Ghawazee (zigeuner) vrouw in een society dame. U kunt Tamr Hinnah kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Arabisch. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1957. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Tamr Hinnah (1957)

Cast: Naimah Akef, Rushdi Abazah, Fayzah Ahmad, Ahmed Ramzy, Kariman, Seraj Munir, Estafan Rosti, Fayza Abduljawad, Hafez Amin, Kamel Anwar, Abdulghani El-Nagdi, Hussein Ismail, Sayyed Khalifah, Asad Mustafa en Toson Mutamad.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Husain Fawzi.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Musical, Romantische

1957

115 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Egypte Egypte

Ads
SCREENWRITER Tamr Hinnah

Galil El-Bandari en Husain Fawzi.

FILM KIJKEN Tamr Hinnah

Tamr Hinnah streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Tamr Hinnah heeft een geschatte lengte van 115 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Arabisch in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Tamr Hinnah (1957)
Ads

Samengevat, de compleet film Tamr Hinnah met originele screenplay in Arabisch, geproduceerd in Egypte, en gepresenteerd in theaters in 1957, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Husain Fawzi. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 92 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Tamr Hinnah: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!