Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

TALAAQ (1958) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1958

Talaaq

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Talaaq

HD
Talaaq gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 19 stemmen
Hindi · 1958 ( IN ) · AL · Drama · 182 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Talaaq"?

Talaaq online kijken - Indu, onderwijzeres, leeft een middenklasse leven samen met haar weduwnaar en werkloze vader, Moolchand Chabbe. Ze huren de bovenverdieping van het gebouw en haar vader maakt het tot zijn plicht om te voorkomen dat iemand de benedenverdieping bezet om de stroom van de gemeentelijke waterleiding niet te verstoren. Ravi Shankar Chaube, een dichter en ingenieur van beroep slaagt erin de benedenverdieping te huren, maakt zoveel indruk op Indu dat ze verliefd op hem wordt, en met Moolchand's voorwaardelijke zegen dat hij bij hen woont als een Ghar Jamai, trouwen beiden. Indu zegt haar baan op, en na verloop van tijd worden ze ouders van een jongen en noemen hem Ashoo. Vier jaar later komen er meningsverschillen aan de oppervlakte als Moolchand veel van Ravi's zuurverdiende geld uitgeeft aan gokken. U kunt Talaaq kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Hindi. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1958. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Talaaq (1958)

Cast: Rajendra Kumar, Kamini Kadam, Sajjan, Kusum Thakur, Yashodra Katju, Lal Bahadur, Radhakrishan, Ashwani, Aruna Irani, Daisy Irani, Malika, Moolchand, Mumtaz en Laxmi Chhaya.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Mahesh Kaul.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

1958

182 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Indië Indië

Ads
SCREENWRITER Talaaq

Mukhram Sharma.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Vasant Nagesh Buva.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Talaaq

Muziek gecomponeerd door C. Ramchandra.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Anupam Chitra.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Talaaq

Geproduceerd door Mukhram Sharma en Mahesh Kaul.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Shemaroo Video Pvt. Ltd..

FILM KIJKEN Talaaq

Talaaq streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Talaaq heeft een geschatte lengte van 182 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Hindi in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Talaaq (1958)
Ads

Samengevat, de compleet film Talaaq met originele screenplay in Hindi, geproduceerd in Indië, en gepresenteerd in theaters in 1958, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Mahesh Kaul. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 19 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Talaaq: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!