Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

TAANI (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2013

Taani

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Taani

HD
Taani gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 24 stemmen
Engels · 2013 ( IN ) · AL · Familie · 95 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Taani"?

Taani online kijken - Taani is de dochter van een riksja-trekker die hard werkt om haar dochter een opleiding te geven. Taani beseft ook dat haar familie het moeilijk heeft en gaat als dienstmeisje werken om haar dromen te verwezenlijken. U kunt Taani kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Taani (2013)

Cast: Ila Bhate, Ramesh Bhatkar, Devendra Dodke, Ujwala Jog, Ketaki Mategaonkar, Arun Nalawade, Girish Oak, Vatsala Polkamwar en Vilas Ujawane.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Sanjiv Kolte.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Familie

2013

95 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Indië Indië

Ads
FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door V.Patke Films.

FILM KIJKEN Taani

Taani streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Taani heeft een geschatte lengte van 95 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Taani (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film Taani met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Indië, en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Sanjiv Kolte. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 24 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Taani: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!