Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

SUPERSONIC (2016) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2016

Supersonic

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.021

Supersonic

HD
Supersonic gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 8921 stemmen
Engels · 2016 ( GB ) · +16 · Documentaire, Biografische · 117 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Supersonic"?

Supersonic online kijken - Oasis: Supersonic volgt de ongelofelijke reis van Oasis vanaf 1991 als Noel Gallagher zich aansluit bij het bandje van zijn broer Liam tot het bittere einde van de supergroep uit Manchester in 2009. In 1994 wordt hun eerste album, Definitely Maybe het snelst verkopende debuut in de Britse muziekgeschiedenis. Acht singles en acht albums belanden op de eerste plaats in de hitparade. Hun tweede album, (What's the Story) Morning Glory?, gaat twintig miljoen keer over de toonbank. In 1996 geeft de band twee optredens in Knebworth Park, die met 250.000 fans alle records breken. In 1999 heeft Oasis wereldwijd al ruim zeventig miljoen albums verkocht, maar de band komt nog vaker in het nieuws door de knallende ruzies tussen de twee broers. Het verhaal van de opkomst, glorietijd en ondergang van een van de grootste Britse bands ooit wordt verteld aan de hand van zeldzaam en niet eerder vertoond beeldmateriaal en exclusieve interviews met Liam en Noel Gallagher. U kunt Supersonic kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2016. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Supersonic (2016)

Cast: Paul Arthurs, Christine Biller, Mark Coyle, Debbie Turner, Liam Gallagher, Noel Gallagher, Paul Gallagher, Peggy Gallagher, Paolo Hewitt, Tony McCarroll, Alan McGee, Owen Morris, Maggie Mouzakitis, Jason Rhodes en Phil Smith.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Mat Whitecross.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Documentaire, Biografische

2016

117 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

UK UK

Ads
ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Supersonic

Muziek gecomponeerd door Rael Jones.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Mint Pictures, Lorton Entertainment, Nemperor en On The Corner Films.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Supersonic

Geproduceerd door Simon Halfon, Julian Bird, Asif Kapadia, John Greathead, Joseph Berry Jr., Fiona Neilson, James Gay-Rees, Noel Gallagher en Liam Gallagher.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Ascot Elite Entertainment Group, Cherry Pickers Filmdistributie, BBC Two, Lucky Red, Finnkino, A24, Ascot Elite Home Entertainment, Kadokawa, Cinemex Films S.A. de C.V. en Canvas.

FILM KIJKEN Supersonic

Supersonic streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Supersonic heeft een geschatte lengte van 117 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Supersonic (2016)
Ads

Samengevat, de compleet film Supersonic met originele screenplay in Engels, geproduceerd in UK, en gepresenteerd in theaters in 2016, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Mat Whitecross. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 8921 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Supersonic Man1979SpaansSupersonic Man
Supersonic Saucer1956EngelsSupersonic Saucer
Supersonic: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!