FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

STRÁKARNIR OKKAR (2005) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2005

Strákarnir okkar

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 2.569

Strákarnir okkar

HD
Strákarnir okkar gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 783 stemmen
IJslands · 2005 ( IS-FI-GB ) · +16 · Komedie, Drama, Romantische · 85 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Strákarnir okkar"?

Strákarnir okkar online kijken - Ottar Thor is een football-ster na het winnen van een spel terloops vertelt een journalist die hij homo is. Stel je de verrassing van zijn ex-vrouw, voormalig Miss IJsland, zijn jonge zoon, nors en verontrust, en zijn vader, die ook zijn coach. Thor is uitgeworpen van de groep waar het wordt verondersteld dat alle spelers zijn heteroseksueel. Echter, bieden wij een plaats in een team bescheiden op dat binnenkort alle IJsland homo's willen spelen. U kunt Strákarnir okkar kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in IJslands. Gezien op Cine Canal, première in de bioscoop in 2005. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Strákarnir okkar (2005)

Cast: Björn Hlynur Haraldsson, Helgi Björnsson, Arnmundur Ernst Björnsson, Lilja Nótt Þórarinsdóttir, Sigurður Skúlason, Lilja Guðrún Þorvaldsdóttir, Jón Atli Jónasson, Björk Jakobsdóttir, Damon Younger, Erlendur Eiríksson en Valdimar Örn Flygenring.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Róbert I. Douglas.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie, Drama, Romantische

2005

85 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

IJsland IJsland, Finland Finland, UK UK

Ads
SCREENWRITER Strákarnir okkar

Róbert I. Douglas en Jón Atli Jónasson.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

G. Magni Ágústsson.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Strákarnir okkar

Muziek gecomponeerd door Mínus en Barði Jóhannsson.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Film and Music Entertainment (F&ME), Icelandic Filmcompany, The en Solar Films.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Strákarnir okkar

Geproduceerd door Ingvar Þórðarson, Sam Taylor, Júlíus Kemp, Zorana Piggott en Mike Downey.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Équation Distribution, Paradiso Home Entertainment, Regent Releasing, Salzgeber & Company Medien, Paradiso Entertainment en here! Films.

FILM KIJKEN Strákarnir okkar

Strákarnir okkar on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Strákarnir okkar heeft een geschatte lengte van 85 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in IJslands in Cine Canal op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Strákarnir okkar (2005)
Ads

Samengevat, de compleet film Strákarnir okkar met originele screenplay in IJslands, geproduceerd in IJsland, Finland en UK, en gepresenteerd in theaters in 2005, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Róbert I. Douglas. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 783 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Strákarnir okkar: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!