Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

STOLEPARK (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2013

Stolepark

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.007

Stolepark

HD
Stolepark gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Engels · 2013 ( BE ) · AL · Thriller · 60 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Stolepark"?

Stolepark online kijken - In deze mysterieuze thriller boordevol actie worden 3 verschillende personen meegenomen op een spannende reis naar de donkerste uithoeken van hun eigen wereld. Daar moeten ze een angstaanjagende strijd leveren voor hun eigen leven. U kunt Stolepark kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Stolepark (2013)

Cast: Alexander Moens, Julien Kerknawi, Glenn Hellemans, Tim Pieters, Alexander Pels, Naim Storm, Gilles Kesteleyn, Stuey Hamelink en Hugues Van Holderbeke.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Julien Kerknawi.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Thriller

2013

60 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

België België

Ads
SCREENWRITER Stolepark

Julien Kerknawi.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Stolepark

Muziek gecomponeerd door Anne Kathrin Dern.

FILM KIJKEN Stolepark

Stolepark streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Stolepark heeft een geschatte lengte van 60 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Stolepark (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film Stolepark met originele screenplay in Engels, geproduceerd in België, en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Julien Kerknawi. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Stolepark: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!