FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

STALINGRAD (1993) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1993

Stalingrad

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.906

Stalingrad

HD
Stalingrad gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 150886 stemmen
Engels · 1993 ( DE ) · +16 · Oorlog · 135 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Stalingrad"?

Stalingrad online kijken - In 1942, lijdt aan een tragische Stalingrad belegering door Duitse troepen. Ensemble film die toont ook de verschrikkingen van de oorlog door het verhaal van een team van Duitse soldaten die om Stalingrad te komen na het genieten van een vergunning in Italië. De Slag om Stalingrad was, zonder twijfel, een van de bloedigste van de Tweede Wereldoorlog. Het doodde meer dan een miljoen en een half van de soldaten ook. Een zorgvuldige Duitse blockbuster sfeer. U kunt Stalingrad kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op Cine Canal, première in de bioscoop in 1993. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Stalingrad (1993)

Cast: Dominique Horwitz, Thomas Kretschmann, Jochen Nickel, Sebastian Rudolph, Dana Vávrová, Martin Benrath, Sylvester Groth, Karel Hermánek, Heinz Emigholz, Ferdinand Schuster, Oliver Broumis, Dieter Okras, Zdenek Vencl, Mark Kuhn en Thorsten Bolloff.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Joseph Vilsmaier.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Oorlog

1993

135 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Duitsland Duitsland

Ads
SCREENWRITER Stalingrad

Johannes Heide, Jürgen Büsche en Joseph Vilsmaier.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Rolf Greim, Peter von Haller en Klaus Moderegger.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Stalingrad

Muziek gecomponeerd door Norbert J. Schneider.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Perathon Film-und Fernsehproduktions GmbH, B.A. Produktion, Bavaria Film en Royal Film.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Stalingrad

Geproduceerd door Alisa Tager, Jean-Jacques Annaud, John D. Schofield, Roland Pellegrino, Alain Godard en Jörg Reichl.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Village Roadshow Greece S.A., Universum Film (UFA), Constantin Film, Net5, TriPictures, British Broadcasting Corporation (BBC), Argentina Video Home, Paramount Home Video, Audio Visual Enterprises, Paramount Pictures, United International Pictures (UIP), Fox Crime, Bontonfilm, Paramount Home Entertainment, Pathé, BMG Video en Universal Pictures Benelux.

FILM KIJKEN Stalingrad

Stalingrad on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Stalingrad heeft een geschatte lengte van 135 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in Cine Canal op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Stalingrad (1993)
Ads

Samengevat, de compleet film Stalingrad met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Duitsland, en gepresenteerd in theaters in 1993, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Joseph Vilsmaier. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 150886 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Der Arzt von Stalingrad1958DuitsDer Arzt von Stalingrad
Stalingrad2013RussischStalingrad
Stalingrad: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.