Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

STAGECOACH (1939) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1939

Stagecoach

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.033

Stagecoach

HD
Stagecoach gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 43715 stemmen
Engels · 1939 ( US ) · AL · Avonturen, Drama · 96 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Stagecoach"?

Stagecoach online kijken - Een postkoets is met zeven passagiers van uiteenlopende achtergrond onderweg van Tonto, New Mexico, naar de nederzetting Lordsburg. De passagiers zijn: Dallas, een prostituée, die Tonto moet verlaten; de zwangere Lucy Mallory, vrouw van een officier in Lordsburg; Hatfield, een vlotte prater en kaartspeler, die een oogje heeft op Lucy; de arts en dronkaard Dr. Boone; de nerveuze drankhandelaar Peacock; de corrupte bankier Gatewood en de gezochte wraakzuchtige outlaw Ringo Kid, die onderweg is ingestapt. Buck is de koetsier en sheriff Willcox zit naast hem om het gezelschap te beschermen. Wat een standaard reis zou worden blijkt al snel een levensgevaarlijke rit te worden door Apachen, die onder leiding van de beruchte Geronimo op het oorlogspad zijn. De reizigers zijn om te overleven daardoor op elkaar aangewezen. U kunt Stagecoach kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1939. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Stagecoach (1939)

Cast: Claire Trevor, John Wayne, Andy Devine, John Carradine, Thomas Mitchell, Louise Platt, George Bancroft, Donald Meek, Berton Churchill, Tim Holt, Tom Tyler, Dorothy Appleby, Frank Baker, Chief John Big Tree en Ted Billings.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door John Ford.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Avonturen, Drama

1939

96 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Stagecoach

Ben Hecht, Dudley Nichols en Ernest Haycox.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Bert Glennon.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Stagecoach

Muziek gecomponeerd door Gerard Carbonara.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Walter Wanger Productions.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Stagecoach

Geproduceerd door John Ford.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Time-Life Video, Shochiku, Kommunenes Filmcentral (KF), Compañía Española de Propaganda, Industria en Cinematografía S.A. (CEPICSA), Variety Film Distributors, Time Life Films, Sonoro Filme, Les Artistes Associés, United Artists en Artisti Associati.

FILM KIJKEN Stagecoach

Stagecoach streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Stagecoach heeft een geschatte lengte van 96 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Stagecoach (1939)
Ads

Samengevat, de compleet film Stagecoach met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 1939, had een stellaire groep acteurs onder leiding van John Ford. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 43715 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Stagecoach1986EngelsStagecoach
Stagecoach1966EngelsStagecoach
Stagecoach Santa2010EngelsStagecoach Santa
Stagecoach to Dancers' Rock1962EngelsStagecoach to Dancers' Rock
Stagecoach: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!