Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

HET ZUIDEN (2004) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2004

Het Zuiden

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

South

HD
Het Zuiden gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 278 stemmen
Nederlands · 2004 ( NL-BE-DK ) · AL · Drama · 87 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Het Zuiden"?

Het Zuiden online kijken - Martje (Monic Hendrickx) is de sympathieke bazin van een wasserij. Haar medewerkers dragen haar op handen. Op de chauffeur na zijn het allemaal vrouwen, met een sterke onderlinge solidariteit. Als de oude chauffeur met pensioen gaat komt Loe (Frank Lammers) solliciteren. Als vrachtwagenchauffeur heeft hij jaren op het zuiden gereden, maar hij wil graag voor de wasserij werken om wat vaker thuis te zijn. Loe en Martje voelen zich onweerstaanbaar tot elkaar aangetrokken. Het onvermijdelijke lijkt te gaan gebeuren als Loe in haar kantoor wordt ontboden. Maar de flirt loopt uit op een fiasco, want Loe schrikt van het feit dat Martje vanwege borstkanker een borst mist. Martje ziet haar droom verstoord en haar medewerksters, die Loe zien wegstormen, trekken hun conclusies. Leugens en misverstanden leiden tot een dramatische reeks gebeurtenissen. Als er een illegale Russische tiener arriveert (Oksana Akinshina), moeder van een pasgeboren kind, neemt Martje de zorg voor de baby op zich. U kunt Het Zuiden kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Nederlands. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2004. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Het Zuiden (2004)

Cast: Monic Hendrickx, Frank Lammers, Oksana Akinshina, Olga Louzgina, Nazmiye Oral, Bart Klever, Ina Geerts, Chris Comvalius, Catalijn Willemsen, Fred Goessens, Elvan Akyildiz, Vlatka Simac, Tine Joustra, Arnold Willems en Nanah Takaza.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Martin Koolhoven.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2004

87 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Nederland Nederland, België België, Denemarken Denemarken

Ads
SCREENWRITER Het Zuiden

Mieke de Jong.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Menno Westendorp.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Het Zuiden

Muziek gecomponeerd door Paul M. van Brugge.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Cosmokino, Isabella Films B.V. en Zentropa Entertainments.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Het Zuiden

Geproduceerd door Peter Aalbæk Jensen, Lars von Trier, Rudolf Mestdagh en Els Vandevorst.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Nederlandse Programma Stichting (NPS), Filmfreak Distributie en Isabella Films Distribution B.V..

FILM KIJKEN Het Zuiden

Het Zuiden streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film South heeft een geschatte lengte van 87 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Het Zuiden (2004)
Ads

Samengevat, de compleet film Het Zuiden met originele screenplay in Nederlands, geproduceerd in Nederland, België en Denemarken, en gepresenteerd in theaters in 2004, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Martin Koolhoven. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 278 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
16 South2015Engels16 South
All the Birds Have Flown South2016EngelsAll the Birds Have Flown South
Hooligans at War: North vs. South2015EngelsHooligans at War: North vs. South
Inside South Florida Show2015EngelsInside South Florida Show
North v South2015EngelsNorth v South
South: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!