Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

SOULTAN (1958) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 1958

Soultan

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Soultan

HD
Soultan gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 26 stemmen
Engels · 1958 ( EG ) · AL · Crimnal, Drama · 115 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Soultan"?

Soultan online kijken - Het verhaal draait om Sultan, het arme kind dat opgroeit en militair correspondent wordt bij een elite brigade. Hij geniet de sympathie van de politieofficier, de zoon van de generaal, in tegenstelling tot de rest van het huis. U kunt Soultan kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1958. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Soultan (1958)

Cast: Farid Shawqi, Nadia Lutfi, Tawfiq Adakkn, Rushdi Abazah, Birlanti Abdulhamid, Reyad El Kasabgy, Fakher Fakher, Mahmoud Farag, Ahmed Farahat, Aziza Helmy, Abdelghani Kamar, Adly Kasseb, Mohamed Rushdy, Nahed Samir en Samiha Tawfik.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Neyazi Mustafa.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Crimnal, Drama

1958

115 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Egypte Egypte

Ads
FILM KIJKEN Soultan

Soultan streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Soultan heeft een geschatte lengte van 115 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Soultan (1958)
Ads

Samengevat, de compleet film Soultan met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Egypte, en gepresenteerd in theaters in 1958, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Neyazi Mustafa. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 26 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Soultan: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!