Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

SON (2021) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2021

Son

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

Son

HD
Son gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 268 stemmen
Engels · 2021 ( IE ) · AL · Horror, Thriller · 95 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Son"?

Son online kijken - Een moeder, die als kind ontsnapt is uit een sekte, moet haar verleden onder ogen zien wanneer de sinistere leden inbreken in haar huis en proberen haar achtjarige zoon, David, te stelen. Nu zijn de twee op de vlucht achtervolgd door een detective die vastbesloten is hen beiden te redden. Sinds zijn geaborteerde ontvoering is er iets veranderd in David en is de jongen bezweken aan een mysterieuze ziekte. Zijn moeder volgt haar moederlijke instincten om hem te redden en begaat onuitsprekelijke daden om hem in leven te houden, maar verliest de strijd. Al snel moet ze beslissen hoe ver ze bereid is te gaan om haar zoon te redden. U kunt Son kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op bioscopen en/of festivals, première in de bioscoop in 2021. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Son (2021)

Cast: Emile Hirsch, Andi Matichak, Luke David Blumm, Rocco Sisto, Erin Bradley Dangar, Cranston Johnson, Wanetah Walmsley, Ethan McDowell, David Kallaway, Adam Henslee, Garrett Kruithof, Kristine Nielsen, Matthew Sean Blumm, Blaine Maye en Sami Bray.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Ivan Kavanagh.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Horror, Thriller

2021

95 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Ierland Ierland

Ads
SCREENWRITER Son

Ivan Kavanagh.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Son

Muziek gecomponeerd door Aza Hand.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Elastic Film, Park Films en Belladonna Productions.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Son

Geproduceerd door James Atherton, Rene Bastian, Jan Pace, Ali Jazayeri, Ana Habajec, AnneMarie Naughton, Kevin Ivey, Aliki Paraschis, Louis Tisné en Abhay Deol.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door RLJE Films en Shudder.

FILM KIJKEN Son

Son streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Son heeft een geschatte lengte van 95 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Son (2021)
Ads

Samengevat, de compleet film Son met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Ierland, en gepresenteerd in theaters in 2021, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Ivan Kavanagh. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 268 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Arnaud fait son 2e film2015FransArnaud fait son 2e film
Bahamian Son2013EngelsBahamian Son
Confessions of a Prodigal Son2015EngelsConfessions of a Prodigal Son
Father & Son2015EngelsFather & Son
Hamlet, Son of a Kingpin2015EngelsHamlet, Son of a Kingpin
Son: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!