FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

SNAP (2010) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2010

Snap

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 806

Snap

HD
Snap gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Iers · 2010 ( IE ) · +16 · Drama · 86 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Snap"?

Snap online kijken - Snap presenteert een bijzondere moeder - kind relatie. In zijn debuutfilm Carmel Winters? In plaats van te zeggen? onderzoekt de geschiedenis door een fascinerende compositie in lagen, die elk toegang tot een andere aanpak: de vervoering van de fictie, de ongrijpbaarheid van het geheugen, documentair realisme rauwer. Van de laatste begint te ontbloten ; deze film - ui: ruwweg, Sandra vertelt hem een kleine filmploeg onvrijwillige deelname aan een raadselachtige misdaad. Spreken, of liever gromt in verschillende richtingen: uitdagingen aan teamleden, vragen stellen naar de camera, beantwoorden fel. Ondertussen, in het licht van candida? Fictie ?, Stephen, sproeten tiener besteedt zijn tijd met een baby, die lijkt te worden zorg in een herenhuis in een rustige buurt. Ze kijken tv, eten snoepjes geregeld in de gerechten zoals smiley gezichten ... Zoete indruk dat langzaam zal gaan vervuilen een steeds bitter tintje, het bereiken van de eigenzinnige zwartheid. De doorsnede van alle lagen ( gewonnen uit BAFICI.gov.ar ). U kunt Snap kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Iers. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2010. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Snap (2010)

Cast: Aisling O'Sullivan en Eileen Walsh.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Carmel Winters.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2010

86 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Ierland Ierland

Ads
SCREENWRITER Snap

Carmel Winters.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Kate McCullough.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Samson Films.

FILM KIJKEN Snap

Snap on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Snap heeft een geschatte lengte van 86 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Iers in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Snap (2010)
Ads

Samengevat, de compleet film Snap met originele screenplay in Iers, geproduceerd in Ierland, en gepresenteerd in theaters in 2010, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Carmel Winters. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Snap2010EngelsSnap
Snap Decision2001EngelsSnap Decision
Ginger Snap2000EngelsGinger Snap
Snap Factory2011EngelsSnap Factory
Oh Snap! I'm Trapped in the House with a Crazy Lunatic Serial Killer!2008EngelsOh Snap! I'm Trapped in the House with a Crazy Lunatic Serial Killer!