FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

SINFÍN (2005) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2005

Sinfín

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 800

Sinfín

HD
Sinfín gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 82 stemmen
Spaans · 2005 ( ES ) · AL · Drama, Komedie · 108 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Sinfín"?

Sinfín online kijken - Plaza de Toros de Las Ventas, eind jaren '80 VIJZEL De legendarische groep bereidt om te spelen voor duizenden fans. Echter, drugs kruisen zijn pad en JAVI de zanger van de groep, nooit te stappen op het podium, dus afkappen de briljante carrière van Auger. Vijftien jaar later, IVÁN, broertje Javi pogingen slagen als zanger. Het verslag stelt aan zijn agent, ALEX, dezelfde die leidde in hun dag te Auger, de terugkeer van de groep met Ivan. LARRY, die het leven in het dorp festivals en NACHO, getrouwd met twee kinderen en zieken van de verkoop van gitaren in het Engels Hof, zijn blij met het idee met enthousiasme. Wie ziet het niet helemaal duidelijk is, is RAFA, componist van de groep en beste vriend Javi, wiens dood werd nooit overwonnen. LAURA, Javi ex-vriendin en nu hoofd van de druk van het record, slaagt erin om Rafa te overtuigen dat Javi zou willen dat zou zijn broer te helpen. geen einde .. Dus AUGER keert terug naar de strijd met meer kilo's en meer grijs, maar gretiger dan ooit bereid om alles te doen om te zien zijn droom waar: het spelen in Las Ventas. Maar dingen zijn niet zo gemakkelijk voor een groep van verouderde veertig geleid door een onbekende brat: de eerste Bowling is een ramp ; Alex is het punt om te gooien handdoek in de ring ; en herboren oude gevoelens nooit vergeten tussen Laura en Rafa, die de spanningen tussen haar en de onstuimige Ivan verergert. Maar Larry thug humor, tederheid Nacho, Rafa's talent en de energie van Ivan, maken Auger laten zien dat de rock u0026 amp ; roll ... U kunt Sinfín kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2005. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Sinfín (2005)

Cast: Dani Martín, Lola Bayo, Vanesa Cabeza, Ana Corbi, Juan Alberto de Burgos, Carlos Iglesias, Elisa Matilla, Nancho Novo, Raúl Prieto, Mr. Queen, Miguel Ángel Rodríguez 'El Sevilla', Armando del Río, Enrique San Francisco, Jorge Sanz en Benjamín Seva.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Manuel Sanabria en Carlos Villaverde.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Komedie

2005

108 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Spanje Spanje

Ads
SCREENWRITER Sinfín

Carlos Villaverde en Manuel Sanabria.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Unax Mendia.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Sinfín

Muziek gecomponeerd door Ángel Illarramendi.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Lolafilms.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Sinfín

Geproduceerd door Andrés Vicente Gómez.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Laptv.

FILM KIJKEN Sinfín

Sinfín on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Sinfín heeft een geschatte lengte van 108 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Spaans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Sinfín (2005)
Ads

Samengevat, de compleet film Sinfín met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Spanje, en gepresenteerd in theaters in 2005, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Manuel Sanabria en Carlos Villaverde. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 82 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Sinfín1986EngelsSinfín
Sinfín: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!