FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

SIN YAN (2010) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2010

Sin yan

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 800

Sin yan

HD
Sin yan gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 1359 stemmen
Engels · 2010 ( HK ) · AL · Drama, Thriller, Actie · 113 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Sin yan"?

Sin yan online kijken - Detective Don Lee adviseert zijn studenten aan de Politieacademie niet te emotioneel betrokken te raken met verklikkers die ze gebruiken om criminelen te vangen senior: Het is geen wonder, want Lee leidde het ongeluk zijn eigen jaar geleden en hem nooit vergeven. Het is niet de enige trauma dat Lee heeft over zijn verleden, want op zijn beurt houdt een zware last van het geweten over haar huwelijk. Zijn huidige obsessie is zijn werk vandaag gericht op de missie om de wapenhandelaar bekend als Barbarian vangen, maar om het opnieuw te werken met een undercover informant. De keuze is de autodief bekend als Ghost Jr., die het idee van het werken voor de politie aanvankelijk weerzinwekkend, maar zal worden gedwongen om te doen als hij wil zijn zus te redden uit de wereld van de prostitutie. Eenmaal binnen, zal Ghost steeds dichter bij Dee's vriendin Barbarian zijn? U kunt Sin yan kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2010. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Sin yan (2010)

Cast: Nicholas Tse, Nick Cheung, Lun Mei Gwei, Kai Chi Liu, Yi Lu, Deep Ng, Tony Ho, Shing-Cheung Lee, Philip Keung, Lawrence Cheng, Kong Lau, Hin-Wai Au, Sherman Chung, Pu Miao, Jane Wong en Kong Kam.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Dante Lam.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Thriller, Actie

2010

113 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Hong Kong Hong Kong

Ads
SCREENWRITER Sin yan

Wai Lun Ng en Dante Lam.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Kenny Tse.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Sin yan

Muziek gecomponeerd door Henry Lai.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Sil-Metropole Organisation, Visual Capture, Emperor Motion Pictures en Huayi Brothers Media.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Sin yan

Geproduceerd door Zhongjun Wang, Albert Yeung, Dai Song en Candy Leung.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Lark Films Distribution, Scorpio East, Broadmedia Studios, Well Go USA Entertainment, Emperor Motion Pictures, Golden Village Pictures en Waylen Group.

FILM KIJKEN Sin yan

Sin yan on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Sin yan heeft een geschatte lengte van 113 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Sin yan (2010)
Ads

Samengevat, de compleet film Sin yan met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Hong Kong, en gepresenteerd in theaters in 2010, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Dante Lam. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 1359 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Baat sin faan dim ji yan yuk cha siu baau1993EngelsBaat sin faan dim ji yan yuk cha siu baau
Bian yan2015ChineesBian yan
En la ciudad sin brújula2015SpaansEn la ciudad sin brújula
McFarland, USA2015EngelsMcFarland, USA
Salvaje y sin forma2015SpaansSalvaje y sin forma
Sin yan: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.