FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

SIMYA-UI FM (2010) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2010

Simya-ui FM

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 802

Simya-ui FM

HD
Simya-ui FM gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 996 stemmen
Koreaans · 2010 ( KR ) · AL · Thriller, Crimnal · 106 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Simya-ui FM"?

Simya-ui FM online kijken - Sun- Young, is een populaire radiopresentator die een grote aanhang met haar programma van middernacht heeft. De succesvolle carrière van Sun - Young voor zeven jaar, is verlamd door de ziekte van zijn dochter, die een operatie in het buitenland nodig heeft. Op een nacht, terwijl de voorbereiding van een selectie van liedjes voor het programma, ontvangt een telefoontje van een luisteraar genaamd Dong - Soo, die hem dwingt om zijn bevelen op te volgen en niet aan iemand te vertellen, terwijl het in de lucht blijft, terwijl de levensduur van uw familie staat op het spel. Zonder te weten wat je echt wilt, dit gaat verder met de twee uur durende programma om zijn familie te redden. U kunt Simya-ui FM kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Koreaans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2010. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Simya-ui FM (2010)

Cast: Soo Ae, Ji-tae Yu, Dong-seok Ma, Song-hyeon Choi, Da-eun Sin, Man-shik Jeong, Min Kyu Kim, Seok-hyeon Jo en Ji-hyun Nam.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Sang Man Kim.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Thriller, Crimnal

2010

106 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Zuid -Korea ( ROK ) Zuid -Korea ( ROK )

Ads
SCREENWRITER Simya-ui FM

Sang Man Kim en Hwi Kim.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Tae-kyung Kim.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Simya-ui FM

Muziek gecomponeerd door Jun-seong Kim.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Weekend Cinema en Hong Film.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Simya-ui FM

Geproduceerd door Young-han Lee, Hong-baek Kim, Jung-hoon Je, Kwang-ik Son, Geon-yong Choi, Jin-hoon Lee en Ki-seop Choi.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Mei Ah Entertainment, Shaw Organisation, Cinema Asia Releasing, Lotte Entertainment, B's International en Eleven Arts.

FILM KIJKEN Simya-ui FM

Simya-ui FM on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Simya-ui FM heeft een geschatte lengte van 106 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Koreaans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Simya-ui FM (2010)
Ads

Samengevat, de compleet film Simya-ui FM met originele screenplay in Koreaans, geproduceerd in Zuid -Korea ( ROK ), en gepresenteerd in theaters in 2010, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Sang Man Kim. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 996 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Simya-ui FM: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.