Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

SHTEPSEL ZHENIT TARAPUNKU (1958) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1958

Shtepsel zhenit Tarapunku

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Shtepsel zhenit Tarapunku

HD
Shtepsel zhenit Tarapunku gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 18 stemmen
Oekraïens · 1958 ( SU-UA ) · AL · Komedie · 75 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Shtepsel zhenit Tarapunku"?

Shtepsel zhenit Tarapunku online kijken - Grappige avonturen van twee frontvrienden die succes hadden op het toneel en geluk vonden in hun privé-leven. Tijdens de oorlog ontmoette Tarapoenka Galya. Hij vertelde zijn enige vriend Sjtepsel over zijn liefde voor een lief meisje met een zeldzame achternaam Sumatokja. Maar hij kon niet opschieten met Galya vanwege zijn schuchterheid. De oorlog eindigde, en Galya kwam aan in Kiev. Tarapoenka ontmoet haar opnieuw, maar nu wordt hij gehinderd door een ongeluk. Dan neemt Sjtepsel het op zich om het huwelijk van zijn vriend te regelen ... U kunt Shtepsel zhenit Tarapunku kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Oekraïens. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1958. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Shtepsel zhenit Tarapunku (1958)

Cast: Yefim Berezin, Taisiya Litvinenko, Yuri Timoshenko, Vladimir Dalsky, Sofya Karamash, Nonna Koperzhinskaya, Nikolay Panasev, Nadezhda Samsonova, Grigoriy Teslya, Klavdiya Khabarova, Viktor Khalatov, Aleksandr Khvylya, Varvara Chayka en Nikolay Yakovchenko.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Yefim Berezin en Yuri Timoshenko.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie

1958

75 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

, Oekraïne Oekraïne

Ads
SCREENWRITER Shtepsel zhenit Tarapunku

Yuri Timoshenko en Yakov Kostyukovskiy.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Nikolai Topchiy.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Shtepsel zhenit Tarapunku

Muziek gecomponeerd door Oskar Sandler.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Dovzhenko Film Studios.

FILM KIJKEN Shtepsel zhenit Tarapunku

Shtepsel zhenit Tarapunku streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Shtepsel zhenit Tarapunku heeft een geschatte lengte van 75 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Oekraïens in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Shtepsel zhenit Tarapunku (1958)
Ads

Samengevat, de compleet film Shtepsel zhenit Tarapunku met originele screenplay in Oekraïens, geproduceerd in Oekraïne, en gepresenteerd in theaters in 1958, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Yefim Berezin en Yuri Timoshenko. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 18 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Shtepsel zhenit Tarapunku: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!