Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

SHOCK AND AWE (2017) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2017

Shock and Awe

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

Shock and Awe

HD
Shock and Awe gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 4042 stemmen
Engels · 2017 ( US ) · +16 · Biografische, Drama, Historische · 90 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Shock and Awe"?

Shock and Awe online kijken - In de nasleep van de terreuraanslagen van 11 september 2001 werkt George W. Bush aan een plan om Irak binnen te vallen en Saddam Hussein neer te halen. Terwijl de rest van de verslaggevers in Washington de woorden van de president geloven, beginnen Landay en Strobel dieper te graven. Ze zoeken naar aanwijzingen en gebruiken anonieme overheidsbronnen om de rationele beweegredenen van de president te ontdekken voor een oorlog die gebaseerd is op leugens en vervalste informatie. De verslaggevers ontdekken echter al snel dat de waarheid blootstellen en het vinden van mensen die willen luisteren twee verschillende dingen zijn, met name als de drang naar oorlog een afwijkende mening overstemt. U kunt Shock and Awe kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2017. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Shock and Awe (2017)

Cast: Woody Harrelson, James Marsden, Rob Reiner, Tommy Lee Jones, Jessica Biel, Milla Jovovich, Richard Schiff, Luke Tennie, Terence Rosemore, Margo Moorer, Michael Harding, Kate Butler, Luke White, Gabe White en Bowen Hoover.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Rob Reiner.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Biografische, Drama, Historische

2017

90 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Shock and Awe

Joey Hartstone.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Barry Markowitz.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Shock and Awe

Muziek gecomponeerd door Jeff Beal.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Castle Rock Entertainment, Savvy Media Holdings en Acacia Filmed Entertainment.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Shock and Awe

Geproduceerd door Elizabeth A. Bell, Matthew George, Jonathan Deckter, Patrick DePeters, Ron Lynch, Robert Jones, Wayne Marc Godfrey, Tara Finegan, Alastair Burlingham en Matthew Helderman.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Front Row Filmed Entertainment, NOS Audiovisuais, EuroVideo, GEM Entertainment, Filmarti, Film1, Film & TV House, Signature Entertainment, Twin Co. Ltd. en Vertical Entertainment.

FILM KIJKEN Shock and Awe

Shock and Awe streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Shock and Awe heeft een geschatte lengte van 90 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Shock and Awe (2017)
Ads

Samengevat, de compleet film Shock and Awe met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2017, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Rob Reiner. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 4042 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Enter the House of Shock: A Shockumentary2015EngelsEnter the House of Shock: A Shockumentary
Future Shock! The Story of 2000AD2014EngelsFuture Shock! The Story of 2000AD
QUANTUM SHOCK the Movie2014EngelsQUANTUM SHOCK the Movie
Shock Room2015EngelsShock Room
Shock Value2014EngelsShock Value
Shock and Awe: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!