Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

?? (2014) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2014

??

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Shengli

HD
?? gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 9 stemmen
Chinees · 2014 ( CN ) · AL · Drama · 105 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "??"?

?? online kijken - Chen Shengli, 40, is een dappere ex-gevangene met een stalen ruggengraat, die vroeger omging met een aantal zeer slechte mensen. Maar hij is vastbesloten om te hervormen. Hij keert terug naar het oude theater dat hij bezit, waar hij ontdekt dat een kleuterschool die er nu is gevestigd de huur niet kan betalen. De lokale politie stelt voor dat hij het zelf gaat runnen. Dat doet hij, met de hulp van Sun Xiaomei, een prachtige, stoere verpleegster die als bijvrouw danst in een louche plaatselijke balzaal, waar ze elkaar voor het eerst ontmoetten. De kleuterschool lijkt Shengli te verzachten (die nog steeds een griezelige gewelddadige inslag heeft), en er ontbrandt iets als een romance met Xiaomei. Maar die louche voormalige medewerkers hebben al lang wrok en willen Shengli niet laten gaan... U kunt ?? kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Chinees. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2014. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS ?? (2014)

Cast: Hai-Bo Huang, Xinyi Zhang, Xue Guo en Yu Tian.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Meng Zhang.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2014

105 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

China China

Ads
SCREENWRITER ??

Meng Zhang en Ya Liu.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Shu Chou.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK ??

Muziek gecomponeerd door Liu Ye.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ ??

Geproduceerd door Michael Ren.

FILM KIJKEN ??

?? streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Shengli heeft een geschatte lengte van 105 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Chinees in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

?? (2014)
Ads

Samengevat, de compleet film ?? met originele screenplay in Chinees, geproduceerd in China, en gepresenteerd in theaters in 2014, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Meng Zhang. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 9 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Shengli: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!