Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

SEJNANE (1974) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 1974

Sejnane

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.035

Sejnane

HD
Sejnane gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 11 stemmen
Arabisch · 1974 ( TN ) · AL · Crimnal, Drama · 110 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Sejnane"?

Sejnane online kijken - Film 1974. U kunt Sejnane kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Arabisch. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1974. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Sejnane (1974)

Cast: Samir Ayadi, Munirah Ben-Arafah, Bchira Cherif, Kamal El-Tawati, Abdellatif Hamrouni, Issa Harrath, Jamil Joudi, Noureddine Kasbaoui, Nourreddine Mahfoudh, Mouna Noureddine en Ahmed Snoussi.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Abdellatif Ben Ammar.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Crimnal, Drama

1974

110 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Tunesië Tunesië

Ads
SCREENWRITER Sejnane

Abdellatif Ben Ammar.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Latif Production.

FILM KIJKEN Sejnane

Sejnane streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Sejnane heeft een geschatte lengte van 110 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Arabisch in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Sejnane (1974)
Ads

Samengevat, de compleet film Sejnane met originele screenplay in Arabisch, geproduceerd in Tunesië, en gepresenteerd in theaters in 1974, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Abdellatif Ben Ammar. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 11 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Sejnane: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!