Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

SCALAWAG (1973) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1973

Scalawag

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.021

Scalawag

HD
Scalawag gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 298 stemmen
Engels · 1973 ( US-RS ) · AL · Avonturen · 92 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Scalawag"?

Scalawag online kijken - Een groep piraten onder leiding van een lame genaamd Pegleg, een rondleiding in het Westen op zoek naar een verborgen schat twee verraderlijke tweeling. Om te weten te rekenen op het geheugen van een dronken papegaai, de enige die weet waar de broers begraven schat. By the way, zal de familie van een landeigenaar toetreden tot de schattenjacht. Zijn vriendschap met Patapalo zal worden getest door vijandige inboorlingen, een muitende bemanning ... en piraten verraderlijke natuur zelf. U kunt Scalawag kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1973. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Scalawag (1973)

Cast: Kirk Douglas, Mark Lester, Neville Brand, George Eastman, Don Stroud, Lesley-Anne Down, Danny DeVito, Mel Blanc, Phil Brown, Davor Antolic, Stojan 'Stole' Arandjelovic, Fabijan Sovagovic, Shaft Douglas en Dragomir Stanojevic.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Kirk Douglas en Zoran Calic.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Avonturen

1973

92 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US, Servië Servië

Ads
SCREENWRITER Scalawag

Albert Sidney Fleischman, Robert Louis Stevenson, Albert Maltz en Kirk Douglas.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Jack Cardiff.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Scalawag

Muziek gecomponeerd door John Cameron.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Oceania Produzioni Internazionali Cinematografiche, Inex Film en Bryna Productions.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Scalawag

Geproduceerd door Anne Douglas.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door CBS, Europafilm AS, 375 Media, Paramount Pictures, Cinema International Corporation (CIC), Mr. Banker Films, Cargo Records, Research Entertainment en Savoy Film.

FILM KIJKEN Scalawag

Scalawag streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Scalawag heeft een geschatte lengte van 92 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Scalawag (1973)
Ads

Samengevat, de compleet film Scalawag met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US en Servië, en gepresenteerd in theaters in 1973, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Kirk Douglas en Zoran Calic. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 298 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Scalawag: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!