FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

SAUNA (2008) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2008

Sauna

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 834

Sauna

HD
Sauna gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 5004 stemmen
Fins · 2008 ( FI-CZ ) · AL · Horror · 83 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Sauna"?

Sauna online kijken - In 1595, voltooide de eindeloze oorlog tussen Zweden en Rusland, de gebroeders Knut en Erik uitvoeren van een opdracht om nieuwe grenzen te trekken. Na de hoofdrol in een verschrikkelijke ongeluk, beide komen in een dorp dat is niet op de kaarten en beschikt over een stenen sauna die de zonden van het lichaam en de ziel weg kan wassen .. U kunt Sauna kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Fins. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2008. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Sauna (2008)

Cast: Ville Virtanen, Tommi Eronen, Viktor Klimenko, Rain Tolk, Kari Ketonen, Sonja Petäjäjärvi, Vilhelmiina Virkkunen, Taisto Reimaluoto, Ismo Kallio, Kati Outinen, Dick Idman, Ivo Kubecka, Elena Leeve, Elena Spirina, Peter Holmlund en Asko Vainio.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Antti-Jussi Annila.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Horror

2008

83 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Finland Finland, Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek

Ads
SCREENWRITER Sauna

Iiro Küttner.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Henri Blomberg.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Sauna

Muziek gecomponeerd door Panu Aaltio.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Bronson Club, Yleisradio (YLE) en Etic Pictures.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Sauna

Geproduceerd door San Fu Maltha, Heikki Leikola, Artturi Mutanen, Martti Ylöstalo, Filip Hejduk, Tero Kaukomaa, Anna Konttinen en Jesse Fryckman.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Njutafilms, WVG Medien GmbH, Matchbox Films, Sandrew Metronome Distribution, Another World Entertainment, NonStop Entertainment, Filmfreak Distributie, 8-Films en IFC Films.

FILM KIJKEN Sauna

Sauna on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Sauna heeft een geschatte lengte van 83 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Fins in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Sauna (2008)
Ads

Samengevat, de compleet film Sauna met originele screenplay in Fins, geproduceerd in Finland en Tsjechische Republiek, en gepresenteerd in theaters in 2008, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Antti-Jussi Annila. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 5004 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Sauna1990FinsSauna
Sauna: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.