Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

SANGO RENJâ (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2013

Sango renjâ

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.003

Sango renjâ

HD
Sango renjâ gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Japanse · 2013 ( JP ) · AL · Komedie · 100 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Sango renjâ"?

Sango renjâ online kijken - Op het eiland Ishigaki broeit een conflict over een grootschalig bruggenbouwproject. Op een dag wordt Yajima (Sho Aoyagi), een ambtenaar van het Ministerie van Milieu, naar het eiland Ishigaki gestuurd. Yajima kondigt aan zijn collega's aan dat hij absoluut tegen het bruggenbouwproject is en dat hij een koraalwachter zal worden die het koraalrif daar beschermt. Dit verbaast zijn collega's. U kunt Sango renjâ kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Japanse. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Sango renjâ (2013)

Cast: Shô Aoyagi, Kei Tanaka, Nozomi Sasaki, Hayato Fujiki, Tetsuhiro Ikeda, Fumiyo Kohinata, Kenji Mizuhashi, Isao Natsuyagi, Tadashi Sakata, Daikichi Sugawara, Atsuko Takahata en Ritsuko Tanaka.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Yûji Nakamae.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Komedie

2013

100 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Japan Japan

Ads
SCREENWRITER Sango renjâ

Maki Takahashi, Tamaki Sakai en Yuiko Miura.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Shigetomo Madarame.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Sango renjâ

Muziek gecomponeerd door Masataka Kitaura.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door LDH, Okinawa Times, Ryukyu Broadcasting Corporation (RBC), First Pig, Grand Marble en Marble Films.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Sango renjâ

Geproduceerd door Hatsue Nishi, Yoshitaka Toyohira, Ryûhei Takano, Kôshi Sawa, Toshiie Tomida, Miyuki Ohgata, Masanori Yamamoto, Hirotaka Mori, Masaru Koibuchi en Hiroyuki Shiraishi.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Marble Films.

FILM KIJKEN Sango renjâ

Sango renjâ streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Sango renjâ heeft een geschatte lengte van 100 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Japanse in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Sango renjâ (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film Sango renjâ met originele screenplay in Japanse, geproduceerd in Japan, en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Yûji Nakamae. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Eito renjâ 22014JapanseEito renjâ 2
Gekijô-ban poketto monsutâ: Adobansu jenerêshon pokemon renjâ to umi no ôji manafi2006JapanseGekijô-ban poketto monsutâ: Adobansu jenerêshon pokemon renjâ to umi no ôji manafi
Eito renjâ2012JapanseEito renjâ
Tida-kankan: Umi to sango to chiisana kiseki2010JapanseTida-kankan: Umi to sango to chiisana kiseki
Sango renjâ: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!