Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

SALOMIEN (1972) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1972

Salomien

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

Salomien

HD
Salomien gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Afrikaans · 1972 ( ZA ) · AL · Drama · 82 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Salomien"?

Salomien online kijken - Salomien wordt naar de gevangenis gestuurd voor de moord op haar man Ernst. Ze lijdt aan geheugenverlies, maar de aalmoezenier van de gevangenis gelooft dat ze zich iets zal kunnen herinneren door haar gefragmenteerde herinneringen op te schrijven. Zo ontvouwt zich het verhaal van de moord op haar man. U kunt Salomien kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Afrikaans. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1972. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Salomien (1972)

Cast: Petru Wessels, Cobus Rossouw, Don Lamprecht, Wena Naudé, Doreen Lamb, Christine Stevens, Leonie Ross, Eghard van der Hoven, Maria de Vos, Wilna Snyman, Rita de Lange, Ingrid Mollison, Francois Stemmet, Naomi van Niekerk en Magda Beukes.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Daan Retief.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

1972

82 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Zuid -Afrika Zuid -Afrika

Ads
SCREENWRITER Salomien

Daan Retief en Elsabe Steenberg.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Herman Esterhuizen.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Constantia Films.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Salomien

Geproduceerd door Bill Troskie.

FILM KIJKEN Salomien

Salomien streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Salomien heeft een geschatte lengte van 82 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Afrikaans in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Salomien (1972)
Ads

Samengevat, de compleet film Salomien met originele screenplay in Afrikaans, geproduceerd in Zuid -Afrika, en gepresenteerd in theaters in 1972, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Daan Retief. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Salomien: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!