Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

?? (1963) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1963

??

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.011

Sain

HD
?? gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 33 stemmen
Japanse · 1963 ( JP ) · AL · Drama · 56 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "??"?

?? online kijken - Adachi's vervolg op Bowl met de figuur van een vrouw die lijdt aan een ongewone seksuele aandoening is vaak opgevat als een controversiële allegorie voor de politieke impasse van de linkse studentenbeweging nadat hun indrukwekkende golf van massale vurige protesten er niet in slaagde het neo-imperialistische Japan-VS Veiligheidsverdrag te verslaan. De ritualistische plechtigheid van de geladen seksuele scènes dragen bij aan de oneirische kwaliteiten van Closed Vagina, waarvan Adachi later zou benadrukken dat het een open werk was, niet bedoeld om een opzettelijke politieke boodschap over te brengen. - Harvard Film Archive. U kunt ?? kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Japanse. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1963. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS ?? (1963)

Cast: Hiroshi Takeda, Kyôko Kimura en Kumiko Muraoka.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Masao Adachi.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

1963

56 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Japan Japan

Ads
ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK ??

Muziek gecomponeerd door Toshi Ichiyanagi.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ ??

Geproduceerd door Masao Adachi.

FILM KIJKEN ??

?? streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Sain heeft een geschatte lengte van 56 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Japanse in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

?? (1963)
Ads

Samengevat, de compleet film ?? met originele screenplay in Japanse, geproduceerd in Japan, en gepresenteerd in theaters in 1963, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Masao Adachi. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 33 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Elämältä kaiken sain2015FinsElämältä kaiken sain
Aika jonka sain2020FinsAika jonka sain
Sain: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!