Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

SADHNA (1958) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1958

Sadhna

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

Sadhna

HD
Sadhna gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 64 stemmen
Hindi · 1958 ( IN ) · AL · Drama · 137 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Sadhna"?

Sadhna online kijken - Mohan leeft met zijn zieke moeder in de middenklasse en werkt als professor aan een universiteit. Zijn moeder zou graag zien dat hij trouwt, maar hij vraagt haar geduld te hebben in afwachting van het einde van zijn proeftijd aan de universiteit. Op de universiteit doceert hij zijn studenten over Vasantsena, het kwaad van de prostitutie en zijn persoonlijke haat tegen courtisanes, die hun leven verkopen voor geld. De zaken nemen een slechte wending wanneer zijn moeder plotseling instort, het bewustzijn verliest en naar verwachting niet lang meer te leven heeft. De enige manier waarop hij zijn stervende moeder vrede kan brengen is door te trouwen. Zijn buurman, Jeevan Ram, stemt ermee in een vrouw te vinden die zich tegen betaling voordoet als echtgenote, en stelt hem voor aan een vrouw genaamd Rajni, die vervolgens aan zijn moeder wordt voorgesteld. U kunt Sadhna kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Hindi. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1958. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Sadhna (1958)

Cast: Vyjayanthimala, Sunil Dutt, Radhakrishan, Leela Chitnis, Manmohan Krishna, Nandini, Munshi Munakka, Nissar, Ravikant, Uma Dutt, Nazir Kashmiri, Kathana, Munshi, C.L. Shah en Lala Nazir.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door B.R. Chopra.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

1958

137 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Indië Indië

Ads
SCREENWRITER Sadhna

Mukhram Sharma.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

M.N. Malhotra.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Sadhna

Muziek gecomponeerd door N. Dutta.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door NH Studioz.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Sadhna

Geproduceerd door B.R. Chopra.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door NH Studioz.

FILM KIJKEN Sadhna

Sadhna streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Sadhna heeft een geschatte lengte van 137 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Hindi in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Sadhna (1958)
Ads

Samengevat, de compleet film Sadhna met originele screenplay in Hindi, geproduceerd in Indië, en gepresenteerd in theaters in 1958, had een stellaire groep acteurs onder leiding van B.R. Chopra. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 64 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Sadhna: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!