Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

S' AGAPO (1971) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1971

S' agapo

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.007

S' agapo

HD
S' agapo gratis
2/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 180 stemmen
Grieks · 1971 ( GR ) · AL · Drama, Romantische · 103 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "S' agapo"?

S' agapo online kijken - Dimitri Vranas, een jonge professor in de geneeskunde aan de universiteit, komt per ongeluk terecht op een jeugdig feestje waar hij Angela ontmoet. Angela, heeft me net uitgescholden met haar vriendje Chris, een student in de geneeskunde volgt Dimitris naar huis en hoewel hij zou opruimen, brengt zij de nacht door in de badkuip. De volgende dag is hij gedwongen te vertrekken, maar komt weer op school lesgeven. Jullie leren elkaar beter kennen en Dimitris zou voorstellen gouvernante Andreas te worden. U kunt S' agapo kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Grieks. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1971. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS S' agapo (1971)

Cast: Aliki Vougiouklaki, Angelos Antonopoulos, Nikos Galanos, Betty Arvaniti, Notis Peryalis, Jenny Zaharopoulou, Aggela Kazakidou, Malaina Anousaki, Nikos Dendrinos, Yiouli Stamoulaki, Giannis Smyrnaios, Andreas Syroyannis, Rena Kaltsa en Kaiti Triandafyllou.

FILM REVIEW online

Regelmatig, om de tijd te doden. Je kunt het zien en deel uw mening over sociale netwerken.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Takis Vougiouklakis.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Romantische

1971

103 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Griekenland Griekenland

Ads
SCREENWRITER S' agapo

Aliki Vougiouklaki en Panos Kontellis.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Dimos Sakelariou.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK S' agapo

Muziek gecomponeerd door Giorgos Hatzinasios.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Finos Film.

FILM KIJKEN S' agapo

S' agapo streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film S' agapo heeft een geschatte lengte van 103 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Grieks in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

S' agapo (1971)
Ads

Samengevat, de compleet film S' agapo met originele screenplay in Grieks, geproduceerd in Griekenland, en gepresenteerd in theaters in 1971, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Takis Vougiouklakis. Het heeft een gemiddelde score van twee sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 180 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

S' agapo: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!