Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

ROXIE (2014) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2014

Roxie

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.013

Roxie

HD
Roxie gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 89 stemmen
Engels · 2014 ( US ) · AL · Drama, Romantische · 85 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Roxie"?

Roxie online kijken - Een coming-of-age film over twee zestig jaar oude beste vrienden die al lang geleden volwassen hadden moeten worden. Wanneer Dave en Joel, huwelijks- en gezinstherapeuten, op weg gaan naar een therapieconferentie in San Francisco, met de bedoeling om escorts in te huren als ontsnapping uit hun eigen falende huwelijken, komen ze terecht op het pad van een oplichtende prostituee genaamd Roxie. Deze ontmoeting met Roxie zal de grootste test blijken te zijn voor de vriendschap van Dave en Joel. U kunt Roxie kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2014. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Roxie (2014)

Cast: David Usner, Joel Roth, Kelly Burk, Sheryl Hartman, Ted Barker, Vanessa Donley, Jennifer Pauly, Molly Ratermann, Andrew Riddell, Mark Haptonstall, Melissa Thompson Esaia, Ashley Dawn Flowers, Brad Gemberling, Sarah Beth Goer en Helena Barker.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Nick Frangione.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama, Romantische

2014

85 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

US US

Ads
SCREENWRITER Roxie

Kelly Burk, Nick Frangione, Joel Roth en David Usner.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Michael Locke.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Roxie

Geproduceerd door Michael Locke, Evan Gary Hirsch, Patti Depew, Sarah Beth Goer, Walter Masuda, Jennifer Heyneman Sousae, Kelly Burk, Nick Frangione, Steven Hirsch en Jack Albertson.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Indie Rights.

FILM KIJKEN Roxie

Roxie streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Roxie heeft een geschatte lengte van 85 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Roxie (2014)
Ads

Samengevat, de compleet film Roxie met originele screenplay in Engels, geproduceerd in US, en gepresenteerd in theaters in 2014, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Nick Frangione. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 89 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Roxie Hart1942EngelsRoxie Hart
Roxie: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!