FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

ROSALINDA (2010) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2010

Rosalinda

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 840

Rosalinda

HD
Rosalinda gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 220 stemmen
Spaans · 2010 ( AR ) · +16 · Drama · 43 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Rosalinda"?

Rosalinda online kijken - Twee ritmen velen in één lichaam. De eerste van een actrice en de tweede van zijn karakter: Luisa en Rosalind delen hetzelfde lichaam, maar niet in hetzelfde tempo. Op een middag in de Delta del Tigre, aan de rand van Buenos Aires, een groep acteurs repeteren de komedie As You Like It van William Shakespeare. Gedurende deze tijd, liefde en woedt tussen de actrice en karakter rollen worden verward tussen het genot door de kunstgrepen en angst van onzekerheid. U kunt Rosalinda kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Spaans. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2010. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Rosalinda (2010)

Cast: María Villar, Agustina Muñoz, Alberto Ajaka, Julián Tello, Julián Larquier Tellarini, Denise Groesman, Luciana Acuña, Esteban Lamothe, Julia Martínez Rubio en Ana Cambre.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Matías Piñeiro.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2010

43 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Argentinië Argentinië

Ads
SCREENWRITER Rosalinda

Matías Piñeiro.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Fernando Lockett.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Universidad del Cine, Coproducción Argentina-Corea del Sur; Jeonju Internacional Film Festival en Revólver Films.

FILM KIJKEN Rosalinda

Rosalinda on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Rosalinda heeft een geschatte lengte van 43 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Spaans in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Rosalinda (2010)
Ads

Samengevat, de compleet film Rosalinda met originele screenplay in Spaans, geproduceerd in Argentinië, en gepresenteerd in theaters in 2010, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Matías Piñeiro. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 220 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Oh, Rosalinda!1955EngelsOh, Rosalinda!