Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

RôNIN-GAI (1957) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 1957

Rônin-gai

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.009

Rônin-gai

HD
Rônin-gai gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 41 stemmen
Japanse · 1957 ( JP ) · AL · Actie, Avonturen · 110 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Rônin-gai"?

Rônin-gai online kijken - Gebaseerd op de beroemde roman van Yamagami Itaro, is dit het verhaal van een groep ronin die in bittere armoede leven in de nadagen van de Edo periode. Met de grote Konoe Jushiro in de hoofdrol, wordt Ronin Gai bevolkt door een ensemble van kleurrijke karakters, sociale verschoppelingen die een restaurant en bar bezoeken in de buitenwijken van Edo. Onder hen zijn meesterloze samurai die vervallen zijn tot dronkenschap en losbandigheid. Eén onteerde en gedesillusioneerde voormalige krijger krijgt een kans op verlossing wanneer hij wordt ingehuurd om een beroemd mes terug te halen van een corrupte heer. Dit is de derde versie geregisseerd door Makino Masahiro en wordt beschouwd als een echte klassieker. U kunt Rônin-gai kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Japanse. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 1957. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Rônin-gai (1957)

Cast: Jûshirô Konoe, Seizaburô Kawazu, Susumu Fujita, Yataro Kitagami, Ichirô Ryûzaki, Mieko Takamine, Machiko Mizuhara, Kurumi Yamabato, Chizuko Nogami, Tatsuya Ishiguro, Gen Shimizu, Kenji Mori, Hideo Hongô, Choji Oka en Kenzô Tanaka.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Masahiro Makino.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Actie, Avonturen

1957

110 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Japan Japan

Ads
SCREENWRITER Rônin-gai

Itarô Yamagami, Masahiro Makino en Genzo Murakami.

FOTOGRAFIE / CINEMATOGRAFIE

Akira Mimura.

ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK Rônin-gai

Muziek gecomponeerd door Seiichi Suzuki.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Shochiku.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Rônin-gai

Geproduceerd door Akiei Sugimura.

FILMDISTRIBUTEURS Nederlands

Commerciële distributie door Shochiku.

FILM KIJKEN Rônin-gai

Rônin-gai streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Rônin-gai heeft een geschatte lengte van 110 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Japanse in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Rônin-gai (1957)
Ads

Samengevat, de compleet film Rônin-gai met originele screenplay in Japanse, geproduceerd in Japan, en gepresenteerd in theaters in 1957, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Masahiro Makino. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 41 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Rônin-gai1990JapanseRônin-gai
Fak wai nai gai thoe2014ThaiFak wai nai gai thoe
Gam Gai SSS2014EngelsGam Gai SSS
47 Ronin2013Engels47 Ronin
Hot boy noi loan - cau chuyen ve thang cuoi, co gai diem va con vit2011VietnameesHot boy noi loan - cau chuyen ve thang cuoi, co gai diem va con vit
Rônin-gai: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!