Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

ROBO TO MIRI (2015) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2015

Robo to miri

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.005

Robo to miri

HD
Robo to miri gratis
4/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Engels · 2015 ( JP ) · AL · Drama · 77 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Robo to miri"?

Robo to miri online kijken - Het speelt zich af in Shibuya nadat Japan is getroffen door een aardbeving en het gaat over een jongen die een afgedankte robot vindt en deze repareert en de twee worden verliefd. U kunt Robo to miri kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2015. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Robo to miri (2015)

Cast: Tasuku Emoto, Ai Tamura, Masato Hyûgaji, Koume, Jirô Matsumoto, Tatsushi Ohmori, Nao Okabe, Takeshi Uehara, Shôhei Uno, Tatsuya Watanabe, Takashi Yamamoto en Mutsuo Yoshioka.

FILM REVIEW online

Erg goed, in geslaagd om een goed verhaal te vertellen en houdt het publiek op zijn stoel.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Michio Koshikawa.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2015

77 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Japan Japan

Ads
FILM KIJKEN Robo to miri

Robo to miri streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Robo to miri heeft een geschatte lengte van 77 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Engels in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Robo to miri (2015)
Ads

Samengevat, de compleet film Robo to miri met originele screenplay in Engels, geproduceerd in Japan, en gepresenteerd in theaters in 2015, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Michio Koshikawa. Het heeft een gemiddelde score van vier sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
Love, Theft and Other Entanglements2015ArabischLove, Theft and Other Entanglements
Robo-Dog2015EngelsRobo-Dog
Den of Thieves2018EngelsDen of Thieves
Kureyon Shin-chan: Gachinko! Gyakushu no Robo To-chan (Crayon Shin-Chan: Serious Battle! Robot Dad Strikes Back)2014JapanseKureyon Shin-chan: Gachinko! Gyakushu no Robo To-chan (Crayon Shin-Chan: Serious Battle! Robot Dad Strikes Back)
Gawazah Miri2014ArabischGawazah Miri
Robo to miri: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!