FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

RH11 (2010) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2010

Rh11

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 800

Rh11

HD
Rh11 gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 10 stemmen
Engels · 2010 ( GB ) · AL · Drama · 95 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Rh11"?

Rh11 online kijken - Geregisseerd door Callum Andrew Johnston, Jack Gadd leidt de cast van deze film van de Britse, met script in het Engels, waarvan de presentatie aan het publiek was gepland voor 2010. U kunt Rh11 kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Engels. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2010. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Rh11 (2010)

Cast: Jack Gadd, Michael Oram, Billy Lenson, Ali Storm, Jonathan Wood, Liam Cooper, Hannah Charlton, Aiste Vilcinskaite, Liam Oram, Aras Khan, Matt Lampey, John Baraclough, David Ross Elliott en Callum Andrew Johnston.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Callum Andrew Johnston.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2010

95 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

UK UK

Ads
SCREENWRITER Rh11

Jack Gadd en Callum Andrew Johnston.

FINANCIERING EN PRODUCTIE

Deze film werd gefinancierd en / of geproduceerd door Stone Empire Films.

PRODUCTIEMAATSCHAPPIJ Rh11

Geproduceerd door Callum Andrew Johnston.

FILM KIJKEN Rh11

Rh11 on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Rh11 heeft een geschatte lengte van 95 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Engels in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Rh11 (2010)
Ads

Samengevat, de compleet film Rh11 met originele screenplay in Engels, geproduceerd in UK, en gepresenteerd in theaters in 2010, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Callum Andrew Johnston. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 10 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Rh11: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!