Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop
FULLTV Nederlandse Films

De gratis online film gids.

QALB EL-ASAD (2013) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

FULLTV Films, een catalogus van films gratis online, van details over de nieuwe films. Als u Internet op TV is deze service voor u. Kiezen wat te kopen / huren en krijgen de voordelen van de DVD-speler gekocht in zak aanbieding!.

Film 2013

Qalb el-Asad

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 5.021

Qalb el-Asad

HD
Qalb el-Asad gratis
2/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 307 stemmen
Arabisch · 2013 ( EG ) · AL · Drama · 113 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Qalb el-Asad"?

Qalb el-Asad online kijken - Een actie-thriller film over een klein kind dat ontvoerd wordt en opgroeit achter de gordijnen van een circus tussen leeuwen en tijgers, wat hem een sterk hart geeft met een stevige persoonlijkheid, en ondanks dat alles is hij diep van binnen een aardig persoon, maar zijn opvoeding dwingt hem om de wrede kant van hem naar buiten te brengen. U kunt Qalb el-Asad kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Arabisch. Gezien op FOX, première in de bioscoop in 2013. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Qalb el-Asad (2013)

Cast: Mohamed Elareef, Houria Farghally, Hasan Husni en Mohamad Ramadan.

FILM REVIEW online

Regelmatig, om de tijd te doden. Je kunt het zien en deel uw mening over sociale netwerken.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Karim El Sobky.

AL Alle Leeftijden kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Drama

2013

113 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Egypte Egypte

Ads
FILM KIJKEN Qalb el-Asad

Qalb el-Asad streaming onlineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Qalb el-Asad heeft een geschatte lengte van 113 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in het Nederlands of in Arabisch in FOX op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Qalb el-Asad (2013)
Ads

Samengevat, de compleet film Qalb el-Asad met originele screenplay in Arabisch, geproduceerd in Egypte, en gepresenteerd in theaters in 2013, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Karim El Sobky. Het heeft een gemiddelde score van twee sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 307 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

SECUELS, REMAKES, PREQUELS EN SOORTGELIJKE FILMS
A Road To Mecca: The Journey of Muhammad Asad2008DuitsA Road To Mecca: The Journey of Muhammad Asad
Qalb Ummuh2018ArabischQalb Ummuh
Qalb el-Asad: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!