FULLServices Network
Films in de bioscoop · Films binnenkort in de bioscoop

De gratis online film gids.

PUREI (2005) - Film in het Nederlands

Online Kijken

films op tv

Film 2005

Purei

ORIGINELE TITEL
FILMFICHE BEKIJKEN 802

Purei

HD
Purei gratis
3/5
Waardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering filmWaardering film
Waardering 325 stemmen
Japanse · 2005 ( JP ) · +16 · Horror · 77 minuten full HD-film
FILM SYNOPSIS - Wat is de geschiedenis van "Purei"?

Purei online kijken - Met de film richting van Yuichi Sato, Tetsuji Tamayama leidt de cast van deze film oorspronkelijk van Japan, met originele script in het Japans, waarvan première is gepland voor 2005. U kunt Purei kijken in de TV-kabel of bioscopen met originele audio in Japanse. Gezien op HBO, première in de bioscoop in 2005. De DVD en Blu-Ray editie van full film werd verkocht enige tijd na de officiële release in Nederlandse bioscopen.

ACTEURS Purei (2005)

Cast: Tetsuji Tamayama, Asami Mizukawa, Mitsuyoshi Shinoda, Toshiyuki Toyonaga, Katsuya Kobayashi, Karen Nakazawa, Ei Morisako, Kôya Horimoto, Erika Asakura, Fumi Higuchi, Kôko Mori, Sanae Miyata en Fumiyo Kohinata.

FILM REVIEW online

Goed, doet het werk van onderhoudend. Het verhaal is interessant.

REGISSEUR KIJKWIJZER

Gemaakt door Yûichi Satô.

+16 Alleen kinderen ouder dan 16 jaar kan kopen of huren deze film.

GENRE RELEASEDATUM DUUR

Horror

2005

77 minuten

BEELDFORMAAT LAND VAN HERKOMST

Bioscoop - HD Widescreen Video.

Japan Japan

Ads
SCREENWRITER Purei

Tomoko Ogawa.

FILMDISTRIBUTEURS in Nederlands

Commerciële distributie door Palisades Tartan en Tartan Video USA.

FILM KIJKEN Purei

Purei on lineZoals typisch, werd de film gefilmd in high definition video (breedbeeld) en Blu-Ray met Dolby Digital. Zonder pauze, de volledige film Purei heeft een geschatte lengte van 77 minuten, kan de officiële trailer worden bekeken op het web. Kijk deze gratis volledige film in Nederlands of in Japanse in HBO op Internet, DVD-verhuur diensten, Video on Demand of Pay Per View.

Purei (2005)
Ads

Samengevat, de compleet film Purei met originele screenplay in Japanse, geproduceerd in Japan, en gepresenteerd in theaters in 2005, had een stellaire groep acteurs onder leiding van Yûichi Satô. Het heeft een gemiddelde score van drie sterren in de film ranking. Deze nota is het resultaat van 325 stemmen van gebruikers van onze gids. In filmcatalogus, ontdekt u de meest essentiële informatie van televisie films en nieuwe releases in 3D Nederlandse theaters. Elke dag zijn er nieuwe films voor u om te kiezen wat u precies wilt huren of kopen en bekijken op uw Internet-TV of LED TV.

Purei: U kunt de IMDb pagina te bekijken voor meer informatie.

We gebruiken cookies om je de beste ervaring te bezorgen. Als u doorgaat met browsen, accepteert u het gebruik van cookies.
Privacybeleid | Okay!